Da li ima netko? Ili neki drugi GEELY da podjeli iskustva?
Geely Starray 1.5 GK FWD: Dojmljiv obiteljski SUV
- poruka: 14
- |
- čitano: 2.694
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zbilja je ružan u 3pm.
Bar je ljepši od onog Coolraya ili kak se već zove, viđam ih nekoliko po VŽ. Zadnji kraj kao da mu je dizajnirao neki ljubitelj KR ćuninga tamo iz doba prvog Fast and Furiosa.
Ma nije baš ružan, furaju se malo na Cadillac dizajn od prije par godina...
meni je zanimljiviji CitiRay, vidim da ih ima dosta, za 28 k€ je sasvim OK kupovina...
I ja zagledavam taj Cityray jer mi se čini kao jako dobra ponuda.
Strah me otić na probnu vožnju i da će mi se svidit... 
jer ipak me malo frka troškova servisa, dijelova, pada vrijednosti...iako je dosta toga "naslonjeno" na Volvo ili bar tako tvrde.
Tko bi uopce uzeo ovog kineza
pored novog vw t-roca za iste ili manje para treba biti jako hrabar ili da ga boli taki
ma kud će suza nego na oko, a Hrvat na FauVea
Ovaj je klasu veci od troca.
Ovo je bar 2 klase veće od smiješnog i neupotrebljivog T-roca koji u najskupljoj varijanti nema ni blizu opreme ko ovo.
Nego ovo su potpuno beskorisni i nekonstruktivni komentari. Jel ima netko iskustva s njima da podjeli? Neutemeljeno pljuvanje i veličanje imaginarne supremacije određene marke ne vodi ničemu.
Nisam ga vidio uzivo ali ovaj je na papiru velicinom kao BMW X5 tako da usporedba nema smisla.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
troc je 5000€ jeftiniji, da ne nabrajam prednosti, za 35k€ se moze uzeti "veci" segment kod provjerenih proizvodaca tak oi kod vw, ljudima treba izgleda crtati
Zašto si čovječe ovo radiš.... Da ti sada u mozgu ostanuće urezana pljuvačina po tvom budućem automobilu...
Sjedi u geely i probaj, odi probaj omodu i jaecoo...
Geely vlasnik cijelog volva, vlasnik 30 posto mercedesa, vlasnik 50 posto smarta, vlasnik lotusa....
Prije ćeš dobiti novi motor iz kine, nego neku gumicu za eu auto iz eu....(Pod garancijom)
Kada već gledaš star... Pogledaj omodu 7 ili 9 ili jaecoo 7 ili 9....
Pad vrijednosti? Pa ionako plaćaš 20-30 tisuća eura manje za auto nego ekvivalent u eu....
Napucaj svu opremu u novom t rocu da vidiš cijene... A na omodi ili jaecoo biraš boju... Jer je oprema sva unutra
vlasnik 30 posto mercedesa
10% mercedesa
Moguće, hvala na ispravci...