Optički pogon

poruka: 8
|
čitano: 1.874
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Optički pogon

Pozdrav svima. Imam jedan stari dvd optički pogon ali ne želi umnožavat dvd od Traxdata DVD 16x i sve ostale druge dvd-e. Cd-e prži normalno, ne znam dali je to problem u njemu ili u dvd-ima. Dali je došlo vrijeme za novi optički pogon ili, možete li mi dati preporuku za neki novi optički pogon i u kojoj trgovini?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optički pogon

Ima li itko riješenje ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Optički pogon

Ako ne može baš ni jedan dvd spržit onda vjerovatno više nije u funkciji. Morat češ ić na zamjenu. Imaš ih po 150-160kn. A možda je i do programa s kojim pržiš. Probaj nekim drugim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 12:51 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Optički pogon
zabranjeniples kaže...

Ako ne može baš ni jedan dvd spržit onda vjerovatno više nije u funkciji. Morat češ ić na zamjenu. Imaš ih po 150-160kn. A možda je i do programa s kojim pržiš. Probaj nekim drugim.

Ovako pržio je dvd-e po 8x brzina ali sad ne može ni od 8x ni od 16x. Ne znam ima li kakav dobar za preporuku? Ja za umnožavanje cd-a,dvd-a koristim Ashampoo Burning Studio 6.

16 godina
Optički pogon

Neznam! Ja koristim nero iako je masu ljudi protiv njega. Ja dosad nisam ima problema. Probaj s njim. Ako ne ide baš s nijednim vjerovatno je vrijeme za novi pogon.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Optički pogon
kada stavim dvd u pržilicu/optički pogon, pržilica počinje ispuštati čudne zvukove, a zatim i hard disk, onako kao da se ne može pokrenuti, (da "gas" i postane)... Je li pržilici došao kraj?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Optički pogon

Nije kraj svijeta, 130 kn za novu pržilicu i problem riješen.

srco
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Optički pogon

Meni prži samo na 4x, sve ostalo daje grešku. Znači da je pokvarena?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice