Nesto mi se sprzilo

poruka: 20
|
čitano: 2.283
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nesto mi se sprzilo

Nisam vidio nikakvih problema s kompjuterom u zadnje vrijeme i danas igram igru i odem WC, kad ono komp ugasen, probam ga upalit i ne ide i osjeti se smrad po spaljenome. Imam garanciju na cijeli komp od 3 godine u IE Centru, a kupio sam ga otprilike prije godinu dana, pa me zanima jel moguce da izgubim garanciju zbog overclocka procesora?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nesto mi se sprzilo
Vuja12 kaže...

Nisam vidio nikakvih problema s kompjuterom u zadnje vrijeme i danas igram igru i odem WC, kad ono komp ugasen, probam ga upalit i ne ide i osjeti se smrad po spaljenome. Imam garanciju na cijeli komp od 3 godine u IE Centru, a kupio sam ga otprilike prije godinu dana, pa me zanima jel moguce da izgubim garanciju zbog overclocka procesora?

Provjeri napajanje pod broj jedan. Najvjerovatnije je ono islo ca.

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
15 godina
neaktivan
Nesto mi se sprzilo

Iskopcao sam kabel od napajanja i nakon nekoliko minuta ga vratio, uspio sam ga upalit, al jos mi nesto smrdi, da ga odnesem na servis?

0 0 hvala 0
17 godina
Vuja12 kaže...

Iskopcao sam kabel od napajanja i nakon nekoliko minuta ga vratio, uspio sam ga upalit, al jos mi nesto smrdi, da ga odnesem na servis?

naravno. vrati bios na default i vracaj na servis i pravi se lud

15 godina
Vuja12 kaže...

pa gledam ti konfiguraciju pod moj pc , kad si rekao da ti smrdi paljevina iz kompa očekivao sam da ce pod napajanje pisat ms400 ali imas coolermasterovo napajanje od 500w ? najvjerojatnije ti je ono mrtvo ali to samo govori nešto o coolermasterovim napajanjima , ako imaš garanciju prema kojoj ne smiješ otvarat komp jer je ona naljepnica na boku koja ti ne dopusta otvaranje odnesi ga u servis na garanicji , ako ne-otvori pa pogledaj ima li očigledno nešto crno xd.

15 godina
Lord_Marko kaže...
Vuja12 kaže...

naravno. vrati bios na default i vracaj na servis i pravi se lud

ofc i to , resertiraj bios i pravi se lud.

15 godina
neaktivan
Nesto mi se sprzilo

BIOS sam restartirao, ne bi rekao bas da mi je napajanje otislo zato sto mi komp sad radi, odnjet cu ga sutra na servis, zato sto nemam kako sad otic.

0 0 hvala 0
15 godina
Vuja12 kaže...

BIOS sam restartirao, ne bi rekao bas da mi je napajanje otislo zato sto mi komp sad radi, odnjet cu ga sutra na servis, zato sto nemam kako sad otic.

cekaj komp ti radi al ponekad zasmrdi paljevina ? ovo je več čudno .

15 godina
neaktivan
Nesto mi se sprzilo

Gle to se sve maloprije dogodilo, nakon sto se to osjetilo nije se htio upaliti, ali sam iskopcao kabel od napajanja, pricekao malo i uspio ga upalit. Sad radi trenutno.

0 0 hvala 0
15 godina
Vuja12 kaže...

Gle to se sve maloprije dogodilo, nakon sto se to osjetilo nije se htio upaliti, ali sam iskopcao kabel od napajanja, pricekao malo i uspio ga upalit. Sad radi trenutno.

trebi nešto kratkospaja unutra pa ploča iz zaštite ne želi upalit , otvori kejs i vidi šta je.

17 godina
neaktivan
Nesto mi se sprzilo

Meni je bilo tako na mom kompu jel su mi stranice bile otvorene.Samo sam ga cjelog usisao iposlije toga komp radi i ništa ne smrdi po paljevini.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Nesto mi se sprzilo

ofc i prašina ima vodljivih elemenata u sebi pa i ona moze kratkospajat negdje.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Nesto mi se sprzilo

Možda mu se ovo desilo!

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Nesto mi se sprzilo

Ako smijes cirnut unutra poviri jel di zacrnilo, jel se koji kondenzator napuhao, jel se koji tranzistor zacrnio... Svakako nemoj vise palit komp.

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Nesto mi se sprzilo

Onda je vjerojatno zbog prasine, zato sto nije uopce ciscen otkad sam ga kupio. Jel bi bilo pametno da ga koristim do ponedjeljka i onda da ga odnesem na ciscenje?

0 0 hvala 0
15 godina
Vuja12 kaže...

Onda je vjerojatno zbog prasine, zato sto nije uopce ciscen otkad sam ga kupio. Jel bi bilo pametno da ga koristim do ponedjeljka i onda da ga odnesem na ciscenje?

NE ! nebi bilo pametno  da ga uopce ise koristis jer ces stetu napravit , otvori ga i pogledaj sta je unutra.

15 godina
neaktivan
Nesto mi se sprzilo

Kao sto rekoh, otvarati ga necu zbog garancije, ali imam otvore na stranici kucista, pa sam pogledao unutra i nista mi se ne cini sumnjivo.

0 0 hvala 0
15 godina
Vuja12 kaže...

Kao sto rekoh, otvarati ga necu zbog garancije, ali imam otvore na stranici kucista, pa sam pogledao unutra i nista mi se ne cini sumnjivo.

onda ga ili odnesi odma na servis ili ne diraj ništa jer če nešto izgorit pa če bit plakanja.

17 godina
Nesto mi se sprzilo

Ma samo igraj na njemu do ponedjeljka! Imas garanciju. Ak krepa krepa, dobit ces novi i boli te đon...

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
moje davno iskustvo. identicno ovom. chieftec napajanje nakon 5 godina zasmrdilo. pc se upali nakon pauze i radi bez problema,uz smrad. dobro zasmrdi. ako nesmijes otvarat,dovoljno ti je za primjetiti kako najvise smrdi pokraj otvora napajanja.
Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice