Moze li DDR2 graficka u DDR3 ?

poruka: 10
|
čitano: 6.822
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Ovako, imam problem, nova graficka kartica mi je jednostavno krepala ali imam jednu staru koja je DDR2, ASUS HD4650, pa me zanima jeli ikako moguce staviti je na maticnu koja je DDR3, Intel Motherboard DH55PJ, hvala unaprijed :P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

A mozes li mi objasnit kako? Znam da ima bijeli utor jedan, i sve pase za uci ali jednostavno ne stane, jedino da probam onu plastiku skinut nekako, ne razumijem se bas u ovo pa eto :P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a sorry sad vidim da je ova grafa koju imaš agp,tak da ništa od toga

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Mislim da bi kolegi trebalo napomenut da vrsta rama na grafičkoj kartici nema veze sa vrstom rama koji se koristi na matičnoj ploči.

Starije grafičke kartice ~2005-6 su većinom bile AGP 8x, i postupno se prelazilo na pci-e x16 utor koji se i danas koristi, ali u verziji 3.0 (8x veća propusnost od prve generacije).

Dobra stvar kod pci-e x16 utora je to što su generacijski međusobno kompatibilni, grafička kartica sa pci-e x16 1.0 može bez problema na najnoviju matičnu.

Najbolje da slikaš što želiš napravit ili daš točan model matične i kartice.

Fortune favours the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako ima pci-e grafu onda ne vidim problem da ju priključi na tu matičnu,samo kolko sam videl na slikama od te matične,ne u bijeli utor jer je to pci,nego u plavi koji je pci-e.

ako sam gledal dobru matičnu iz prve poruke koju je napisal.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 17:32 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Lik je troll! Nije vrijedno truda!{#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Moze li DDR2 graficka u DDR3 ?
shockky kaže...

A mozes li mi objasnit kako? Znam da ima bijeli utor jedan, i sve pase za uci ali jednostavno ne stane, jedino da probam onu plastiku skinut nekako, ne razumijem se bas u ovo pa eto :P

A zašto kompliciraš? Ajd ti lijepo ubodi monitor na priključak na m.ploči pošto imaš integriran VGA, dok ne nabaviš PCI-e grafulju koja ide isključivo u plavi utor. Može i AGP ali sa konvertorom i to je neisplativo dakako.

17 godina
neaktivan
Re: Moze li DDR2 graficka u DDR3 ?
spectrum kaže...
A zašto kompliciraš? Ajd ti lijepo ubodi monitor na priključak na m.ploči pošto imaš integriran VGA, dok ne nabaviš PCI-e grafulju koja ide isključivo u plavi utor. Može i AGP ali sa konvertorom i to je neisplativo dakako.

vidiš to nisam uopće gledal dal ima integriranu grafu,ali sam mislil da je nema te da je on to pogledal.

da, sve više mi miriši na trola

12 godina
neaktivan

Haha troll sam? Sam sam reka da se ne razumijem u to, pa ako mozes kako pomoc onda reci, ako ne slobodno produzi :P

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice