Monitor se ne pali

poruka: 8
|
čitano: 3.074
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Monitor se ne pali

Evo imam problem sa lcd monitorom koji je star dvije godine. Kad sam surfao internetom iz ćista mira mi se ugasio monitor, a ja sam odma kabel pokušao bolje pričvrstiti jer mi se to često događalo prilikom okretanja monitora, međutim ništa se ne događa. Nema slike niti ikakvog znaka da radi. Što da radim? Još je pod garancijom ali je kupljen u vemila kojeg više nema. Ćuo sam da ga mogu odnjeti u unusmedia na popravak ali neznam jel ga ima u zadru, pa mi je prvo palo na pamet da ga rastavim, pa ako uspijem otkriti uzrok super, ako ne, u smeće! Molio bi pomoć.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Monitor se ne pali

Prvo nemoj ga rastavljat jel ode garancija ali probaj zamjenit kablove od monitora mozda je prekid negdje

EDIT: Jel svijetli  bilo koja lampica na monitoru

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 18:33 (Skizzy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Monitor se ne pali

jesam probao sam sa drugim kabelom i opet ništa, niti lampica ne svjetli. Ma ovaj prvi kabel mi je klapao pa svaki put kad bi monitor okretao cuo bi iskrenje struje, pa jel moguće da ga je to pokvarilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Monitor se ne pali

Moglo bi bit da je doslo do kratkog spoja jel iskre su iskre.

Ako je bas skroz mrtav moguce je da je otiso bas monitor ali u svakoom slucaju ne otvaraj ga jel ces unistit garanciju a  neces nista napravit jel su to sitni dijelovi koje moze samo servis zamjenit ;)

EDIT: Koliko vidim ima ga u zadru

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 18:53 (Skizzy).

0 0 hvala 1
16 godina
Monitor se ne pali

Ništa ne diraj jer sam ništa ne možeš popraviti. Odnesi ga negdje na servis pa vidi što će ti oni reći.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumg hvala.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Monitor se ne pali

Znam da otvaranjem monitora poništavam garanciju i da ga otvorim sumljam da bi uspio što napraviti, ali sam tražio jel ima unusmedie u zadru, zasada ništa pa sam oćajan što ćorim tu na prastarom crt monitoru, zato sam ga htio otvoriti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Monitor se ne pali

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Monitor se ne pali
Skizzy kaže...

Moglo bi bit da je doslo do kratkog spoja jel iskre su iskre.

Ako je bas skroz mrtav moguce je da je otiso bas monitor ali u svakoom slucaju ne otvaraj ga jel ces unistit garanciju a  neces nista napravit jel su to sitni dijelovi koje moze samo servis zamjenit ;)

EDIT: Koliko vidim ima ga u zadru.

jel imaš link da znam di im je poslovnica?

EDIT: Pretekao si me. HVALA!

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 19:09 (Cevi).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice