Monitor se gasi

poruka: 6
|
čitano: 1.686
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Monitor se gasi
pitanje

Nakon paljenja kompa i izvjesnog vremena rada monitor se počne sam od sebe gasiti,kod prekidača mu svjetli lampica da je spojen i nema poruke da se provjeri kabel da li je spojen,spajan je na druge kompjutere i događaju se iste stvari do sada sam ga spojio na 5 različitih kompjuter uz promjenu svih kablova za sliku i struju al nema pomoći,inače radi se o samsungovom modelu 223bw 21,6 incha,monitor je star 10 mjeseci,a da moj komp je potpuno nov i sa drugim monitorima nema problema kod mene!Da li je netko imao takav problem?Slaću ga na reklamaciju po drugi put već,kažu kod njih je radio normalno a tri tjedna sam čekao da mi ga vrate nazad?Ima li tko kakav savjet ili sličnu situaciju ?

pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Monitor se gasi

Nema druge nego kod idućeg odlaska u ovlašteni servis inzistirati na gore navedenom.

Uz to kad monitor isprobavaju moraš biti prisutan i kad se ugasi - neka ustanove što je.

Ako su tako jako sigurni da je sa monitorom sve u redu vrlo lako će ti demistificirati problem.

Ako si pak ti u pravu - rekao bih da su ti obavezni isporučiti ispravan monitor.

Pozdrav

17 godina
neaktivan
Monitor se gasi

idi na servis ili kupi novi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HD4870 kaže...

idi na servis ili kupi novi

Ma krasan odgovor! Da kupi novi monitor nakon 10 mjeseci! To je i sam mogao smislit!
Nego, da se vratimo na problem! Ja mislim da je problem negdje u elektronici u monitoru, a to ti sam nikad neces popravit! Ako kod njih sve bude radilo, onda inzistiraj da dodju kod tebe u kucu pa da se uvjere!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

U kuću ti neće doć, zato i mora inzistirati da se monitor pregleda i dijagnosticira kvar u njegovom prisustvu.

Nažalost, to je tako, inače će stalno čekat po 2-3 tjedna da mu vrate isti monitor.

16 godina
neaktivan
Monitor se gasi

imam isti slucaj

takodje je problem nastao posle 10 meseci

da li ste saznali sta je problem?

hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: