Nakon paljenja kompa i izvjesnog vremena rada monitor se počne sam od sebe gasiti,kod prekidača mu svjetli lampica da je spojen i nema poruke da se provjeri kabel da li je spojen,spajan je na druge kompjutere i događaju se iste stvari do sada sam ga spojio na 5 različitih kompjuter uz promjenu svih kablova za sliku i struju al nema pomoći,inače radi se o samsungovom modelu 223bw 21,6 incha,monitor je star 10 mjeseci,a da moj komp je potpuno nov i sa drugim monitorima nema problema kod mene!Da li je netko imao takav problem?Slaću ga na reklamaciju po drugi put već,kažu kod njih je radio normalno a tri tjedna sam čekao da mi ga vrate nazad?Ima li tko kakav savjet ili sličnu situaciju ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema druge nego kod idućeg odlaska u ovlašteni servis inzistirati na gore navedenom.
Uz to kad monitor isprobavaju moraš biti prisutan i kad se ugasi - neka ustanove što je.
Ako su tako jako sigurni da je sa monitorom sve u redu vrlo lako će ti demistificirati problem.
Ako si pak ti u pravu - rekao bih da su ti obavezni isporučiti ispravan monitor.
Pozdrav
idi na servis ili kupi novi
idi na servis ili kupi novi
U kuću ti neće doć, zato i mora inzistirati da se monitor pregleda i dijagnosticira kvar u njegovom prisustvu.
Nažalost, to je tako, inače će stalno čekat po 2-3 tjedna da mu vrate isti monitor.
imam isti slucaj
takodje je problem nastao posle 10 meseci
da li ste saznali sta je problem?
hvala