Monitor nema slike

poruka: 8
|
čitano: 2.419
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Monitr nema slike

Ovako uzeos sam graficku hd 4670 512 ddr3 cijeli komp ocistio od prasine promjenio pastu na procesoru... sve utore usisao od prsaine da se nije negdje slucajno zavuklo... stavim novu grafu pricvrstim sve OK. palim nista promjenim utore za monitor nista uzmem u frenda nastavak nista se nedesava monitor i dalje crn nikakve signale ne daje samo blica lampica iz kompa se nedesava nista cudno sve normalno sve radi... Vratim staru graficku nista sve ko i prije...  resetiram CMOS nista drugi RAM nista... Drugi monitor ustekam opet isto... Neznam sta bi vise moglo biti procesor 100% lijepo lega i pasta lijepo stavljena u nikom slucaju prekovise.

Zaboravih napomenuti da mi se windows ne cuje da je se dize nema zvuka!

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 11:12 (alfaero).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Monitr nema slike

Pogledaj jesi pričvrstio kablove za napajanje na grafičkoj. Ako jesi može bit da je grafička pokvarena, probaj ju na nekom drugom kompu, ako je i dalje isti problem onda je najvjerojatnije grafička. Jesi kupio novu ili polovnu grafu? Ako je nova onda je idi reklamiraj

xf zoja26
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Monitr nema slike

vec oproba na drugom compu radi... kupio novu!

15 godina
neaktivan
Monitor nema slike

Nasa rijesenje izvadio bios i dobro opsova vratio bios... sad sve okSmijeh

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Monitor nema slike

Slican problem, upalim komp, na monitoru nema slike, ili mi se prikazu sve okomito nekakve boje. A neki put mi se upali, pa radi normalno. Prvo na kaj sam pomislil je da je graficka otisla. Monitor je OK, probao sam spojit na drugi komp i radi normalno.

Jel moguce da je to nekakv virus ili slicno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Monitor nema slike
Pinc kaže...

Slican problem, upalim komp, na monitoru nema slike, ili mi se prikazu sve okomito nekakve boje. A neki put mi se upali, pa radi normalno. Prvo na kaj sam pomislil je da je graficka otisla. Monitor je OK, probao sam spojit na drugi komp i radi normalno.

Jel moguce da je to nekakv virus ili slicno?

refresh

Jel zna neko?

16 godina
neaktivan
Monitor nema slike

Virus nije sigurno, 99% je graficka pokvarena. Odnesi ju reklamirat ak imas garanciju

xf zoja26
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Monitor nema slike

Slažem se, grafička je gotovo 100% u pitanju.

Probaj s nekom drugom grafom pokrenut komp.

Ako uspiješ, na servis sa svojom dok još imaš garancije.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice