Monitor-mrtvi pixeli ili?

poruka: 6
|
čitano: 2.613
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav. Kupio sam novi monitor Samsung SyncMaster P2350N( 5ms, D-sub). Problem je što mi se malo malo pojavi ravna vertikalna linija zuto-zelene boje nasred ekrana, probao sam na 2 kompjutera i na oba isti rezultat(oko 20 min od paljenja se pojavi), Probao sam i 2 kabla-isti rezultat..ako netko ima savjet bio bih zahvalan.  Naravno nosim ga na reklamaciju ako se problem pokaze nerješivim!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Monitor-mrtvi pixeli ili?
Shane54 kaže...

Pozdrav. Kupio sam novi monitor Samsung SyncMaster P2350N( 5ms, D-sub). Problem je što mi se malo malo pojavi ravna vertikalna linija zuto-zelene boje nasred ekrana, probao sam na 2 kompjutera i na oba isti rezultat(oko 20 min od paljenja se pojavi), Probao sam i 2 kabla-isti rezultat..ako netko ima savjet bio bih zahvalan.  Naravno nosim ga na reklamaciju ako se problem pokaze nerješivim!

Ako se pojavi i nestane sumnjam da je mrtvi pixel, tj nemoguće je.

To se događa i mom prijatelju svako malo na njegovom CRT monitoru, no traje samo par sekundi pa se ne zabrinjava previše oko toga, ako je još pod garancijom odnesi ga njima.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
17 godina

nista od toga.. reklamiraj posto ti se dogada na dva kompa isto i sa dva akbela.. ja sam reklamirao svoj t220 zbog korumpiranog firmwarea. radio je samo na jednoj rezolucuji i nije nist pomagalo osim zamjene monitora..Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo kad upalim bc2 vidi se u doljnjem lijevom kutu monitora bijela tockica (nije nista prljavo) 

ali izgleda da je samo u bc2 ... ne razumijem :S

evo slika .. ali to mi je izgleda samo u bc2 :S

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 13:56 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

probaj popravit s ovim...

http://www.jscreenfix.com/basic.php

Athlon X2 5000+ 2,6GHz ; GA-56S-S3 ; 4GB ddr2 kingmax ; GT220-512MB ; 500GB seagate ;500W ; ATX-L8026-C4 ; Pioneer DVR-215D; Samsung SM 943N ; Windows 7 Extreme Edition
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Monitor-mrtvi pixeli ili?
rebelsy kaže...

evo kad upalim bc2 vidi se u doljnjem lijevom kutu monitora bijela tockica (nije nista prljavo) 

ali izgleda da je samo u bc2 ... ne razumijem :S

evo slika .. ali to mi je izgleda samo u bc2 :S

To je do igre, nije tvoj monitor u pitanju. LINK

http://www.eveonline.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice