Mikrofon mi ne radi! Pomoć!

poruka: 7
|
čitano: 6.535
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Znaći imam headset (Sweex) koji mu radi zvućnici ali ne mikrofon,ne radi na mop kompu samo,provjerio sam na laptopu i radi normalno.Imam windows 7-32bit( i laptop isto ima).Nemam dva ukljućena mikrofon u komp i nisam stavio na mute i stavio sam u dobar utor(onaj rozi sa znakom mikrofona).Radilo je prije odlićno no prestalo je raditi na skypeu(prije mi je radilo na skypeu) i od tad na ništa ne radi.Pokušao sam sve otišao sam na control panel/hardver and sound/manage audio device/Recordings i onda sam vidio ovo:dva "microphone-high definition audio device",CD-audio-high definition audio device,line in-high definition audio device,digital audio (S/PDIF)-high definition audio device. stavio sam jedan po jedan kao "defaul device i kao "defaul communication device". i ništ ne radi.kad izvadim jack iz utora jedan od tih dva microphone-high definition audio device nestane.Stavim natrag jack i taj "microphone-high definition audio device" stavim kao "defaul device i kao "default communication device" i opet ne radi.POMOOOOOOĆ!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

IMAM ja slicni (zapravo isti) problem te ga nisam rješio ali sam ga zaobišao. Naime, možda ti ne radi prednji utor za mikrofon na kucistu, pa pokusaj upiknuti u onaj straga ;) meni tako proradilo

BFBC2: Drugar
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Mikrofon mi ne radi! Pomoć!
CRT kaže...

IMAM ja slicni (zapravo isti) problem te ga nisam rješio ali sam ga zaobišao. Naime, možda ti ne radi prednji utor za mikrofon na kucistu, pa pokusaj upiknuti u onaj straga ;) meni tako proradilo

i meni se to takoder dogodilo i nije nikakav problem u sluskama nego u tom prednjem utoru...zadnji utor radi ali prednji za mikrofon ne ali za zvuk radi..hvala bogu imao sam garanciju pa su popravili {#}

★★★★★
15 godina
neaktivan
znaći stavio sam taj jack u zadnji utor nešto sam po skypeu prčko i pojavilo mi se USB high definition audio device i radio mi je mikrofon,sad kad sam opet stavio neće mi ni učitat headphone(high definition audio device) već mi učita speaker high definition audio device al mi zvučnici na headsetu rade a mikrofon ne
15 godina
Amper Nick kaže...
znaći stavio sam taj jack u zadnji utor nešto sam po skypeu prčko i pojavilo mi se USB high definition audio device i radio mi je mikrofon,sad kad sam opet stavio neće mi ni učitat headphone(high definition audio device) već mi učita speaker high definition audio device al mi zvučnici na headsetu rade a mikrofon ne

a u koji si utor stavio...prednji ili zadnji?

★★★★★
17 godina

Meni prednji utor za slušalice i mikrofon nisu radili dok nisam instalirao program Realtek HD Audio Manager sa CD-a koji je stigao sa matičnom.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CRT kaže...

Tako je i meni bilo...otvori kućište i prednju masku pa provjeri dali je sve spojeno,ja sam spojio i sada radi normalno...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice