Kompjutor neće očitati printer

poruka: 6
|
čitano: 3.121
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Printer

imam jedan problem neznam kak pokrenut printer kad ga instaliram pise mi ovo ako neko zna nek mi pomogne

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Printer
Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
15 godina
neaktivan
kompjutor nece da printer ocita

Pogledaj ovo:

http://askbobrankin.com/rpc_server_unavailable.html

Jel ti taj kompjuter umrezen?

Ako nista ne pomaze,reinstaliraj Windows.

Yeah!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kompjutor neće očitati printer

uzmi si vistu ili win7 update ce sve automatski skinuti driveri, samo stari XP nece pomoci. Tako sam instanirao win7 ali imao sam kameru,printer i nisam htio nista instanirati jer mi je bilo dosadno xD kad mi je pojavilo neki novi update i njemu sam otvorio i kaze da treba instanirati sve driveri: graficku,printer,kameru,update za win7 i tako dalje i tako automatski skida update

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kompjutor neće očitati printer
abajagil kaže...

uzmi si vistu ili win7 update ce sve automatski skinuti driveri, samo stari XP nece pomoci. Tako sam instanirao win7 ali imao sam kameru,printer i nisam htio nista instanirati jer mi je bilo dosadno xD kad mi je pojavilo neki novi update i njemu sam otvorio i kaze da treba instanirati sve driveri: graficku,printer,kameru,update za win7 i tako dalje i tako automatski skida update

ne govori mu o driverima, vec da je "RPC server unavailable".

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
17 godina
RE: Printer

-treba instalirati drivere (ako nema za Sedmicu koristi Vista)..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice