Kad stavim ruku tamo gdje izlazi jako vrući zrak, ne znam koji je razlog. Često se kompjuter ugasi.
Jel mi ispravno to napajanje MS 450 W
Kad stavim ruku tamo gdje izlazi jako vrući zrak, ne znam koji je razlog. Često se kompjuter ugasi.
znam da sam
ali prijatelju zakon avatar hahahahaha....
MS kažeš? pa nemoze bit do napajanja posto je MS POZNATA marka po KVALITETI! mora da je nesto drugo...
em....450 mojih jaja...to ti ima možda 300 w,baci ga u koš i kupi kvalitetnije jer će ti povuči svašta za sobom itd.čitaj gore VEČA slova heeh
Hvala, svejedno moram kupiti cijelo računalo paću onda i neko bolje napajanje za raćunalo.
Ajd ljudi, polako.
Nek čovjek prvo nabroji što ima od komponenata u kakvom kućištu s koliko ventilatora kojim hladnjakom i dali OC-a i često koristi
komp u full opterećenju grafike i procesora, moguće otvori bočnu stranicu i to pofotka, pa ćemo onda pljuvat po napajanju...
Koja ti je konfiguracija i kakve su temperature?
za pocetak otvori stranicu od kucista nasuprot ploce jer ocito zrak ne cirkulira dobro...
Svi zaboravljaju, prvo mora navesti koliko je staro račuanlo i prije koliko vremena je zadnji puta čišćeno...
Da javim, crkavalo je napajanje, kupio sam novo fortron 400 W i sad sve radi kako treba.
Hvala svima.
To je inace htpc racunalo s mini atx 2gb ddr 3, s integrisanom grafikom, pa nije ni potrebno jace napajanje. Tako mi je rekao covjek u trgovini.
J a sve sam zamijenio e evo radi sve dobro.
Hvala svima na pomoci.
A to si trebo odma reć:) ajd' nek ti je sa srećom