Imon daljiski driver...!!!

poruka: 12
|
čitano: 1.803
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Imon daljiski driver...!!

evo bas sam si složio na svoj komp ono za daljinski...i upalim ga i ugasim...al drgo nista nemogu...ehhehe....jel treba neki driver ili sto???

tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Imon daljiski driver...!!
Pajdo56 kaže...

evo bas sam si složio na svoj komp ono za daljinski...i upalim ga i ugasim...al drgo nista nemogu...ehhehe....jel treba neki driver ili sto???

tnx

Pojasni nam problem. Mi nemožemo čitati tvoje misli da znamo što misliš.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
15 godina
neaktivan

hhheh ok...imam onaj nekakav mali kao disketna jedinica...i to sam spoio na svoj komp...i imam daljinski imon sa njim mogu ipaliti komp i ugasiti...a on ima jos funkcija mis tipkovnicu itd...a takve stvari nemogu radit samo upalit i ugasit komp...pa mo trebaju driveri najvjerovatnije

17 godina
neaktivan
... sorry ali beskorisniju temu nisam vidio...

normalno da trebaš drivere... ili preko malog cd-a kojeg si dobio ili preko neta...
In Control
15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
... sorry ali beskorisniju temu nisam vidio...

normalno da trebaš drivere... ili preko malog cd-a kojeg si dobio ili preko neta...

uf jesi K... -.-" nemogu ih naci na netu!!!!

16 godina
Pajdo56 kaže...

hhheh ok...imam onaj nekakav mali kao disketna jedinica...i to sam spoio na svoj komp...i imam daljinski imon sa njim mogu ipaliti komp i ugasiti...a on ima jos funkcija mis tipkovnicu itd...a takve stvari nemogu radit samo upalit i ugasit komp...pa mo trebaju driveri najvjerovatnije

Ako sam dobro shvatio, ti si kupio daljisnki za kompjuter. Došao ti je daljinski i oona mla kutijica za primanje siganla sa televizije. On ima funkcije od kojih samo jedna radi a to je paljenje i gašenje kompjutera. I ti sad tražiš drivere za to. Za početak navdi nam model i proizvođača daljinskog upravljača pa da vidimo o čemu se radi.

EDIT: Navedi još os budući da ti pod Moj pc ne piše gotovo ništa.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 13:46 (captain_soap_McTawish).
15 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
Pajdo56 kaže...

Ako sam dobro shvatio, ti si kupio daljisnki za kompjuter. Došao ti je daljinski i oona mla kutijica za primanje siganla sa televizije. On ima funkcije od kojih samo jedna radi a to je paljenje i gašenje kompjutera. I ti sad tražiš drivere za to. Za početak navdi nam model i proizvođača daljinskog upravljača pa da vidimo o čemu se radi.

pa imon

17 godina
neaktivan
a model?

In Control
15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
a model?

nezz valjda ovo IMON-INSIDE-REV1