HP laptop grafička problemi

poruka: 2
|
čitano: 1.240
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HP laptop grafička problemi

Pozdrav evo nakon 3 godine HP laptop je počeo zezati. 

Sve upućuje na to da je grafička crkla i da cu trebati kupiti novu matičnu.

Znaci odjednom laptop nije prikazivao sliku na lcdu al se normalno booto, čuo sam zvuk windowsa pri loginu. Na monitoru radi al sa minibalnom rezom i artifaktima. Probao sam grijati grafički čip industrijskim fenom al nije pomoglo. Da probama jače grijati ili ima neko bolju ideju ?

Btw kada bootam nema artifakata u biosu, post screenu, Windows boot animaciji, niti na ubuntu boot animacini. Kad završi ubuntu boot zamrzne se poslje nekog errora ili ugasi laptop.

Poslije grijanja je proradila slika na lcdu al samo najmanja rezolucija a kad instaliran drivere nanovo nista se ne događa.

SEO, web design/coding, fb app development
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 14:28 (Master Tino).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: HP laptop grafička problemi

crkla grafika.. +većinom kad je takav uzorak ima veze s VGA RAMom, pošto je integruša, možda je 'samo' RAM problem.. vadi kekse, stisni, .. možda prođe.

... ali šanse su minimalne jer se tek aktivacijom drivera 'smrzne', tj to znači da je chip problem (ne samo RAM mada izgleda slično).

-pećnica je loto, šanse za takav popravak na laptopu su manje nego na lotu.. (veća šansa da ćeš sve ostalo smrdati), postoji i frižider fix.. probaj. (ali tad i ako proradi neće dugo jer su lemovi/kontakti počeli popuštati).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice