HDMI portovi ne rade

poruka: 3
|
čitano: 1.284
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
neaktivan
HDMI portovi ne rade

Pozdrav svima, dakle, danas sam dobio komp iz Future IT i imam bizaran problem. Znači, imam grafičku Gainward GF RTX2070 Super Phoenix 8GB i apsolutno nijedan HDMI port ne daje signal, imam monitor AOC 24G2U, probao sam spojiti preko DP s monitorom, ne prolazi, probao sam preko običnog HDMI-a, ne prolazi, probao sam i spojiti na TV, isto tako ne ide, i za svaki slučaj sam probao spojiti laptop s monitorom preko HDMI kabla i to je prošlo bez problema. Inače HDMI kabel koji sam koristio za spojiti PC sa TV-om koristim za spajanje PS4Pro i to radi bez greške. Ima li tko kakav savjet jer mi malo bizarno djeluje da nijedan HDMI port ne radi, imam ih 2, i ukupno 4 za tip kabla koji se spaja na DP. Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: HDMI portovi ne rade

Očito imaš i integriranu grafu (u procesoru) pa ti je bios prebacio na nju.

Uštekaj prvo u utor na matičnoj ploči, uđi u bios i postavi da je default diskretna grafa, spremi postavke, restartaj i onda uštekaj kabel u grafu i vudri.

Kruha i igala...
5 godina
neaktivan
Re: HDMI portovi ne rade
fer-de-lance kaže...

Očito imaš i integriranu grafu (u procesoru) pa ti je bios prebacio na nju.

Uštekaj prvo u utor na matičnoj ploči, uđi u bios i postavi da je default diskretna grafa, spremi postavke, restartaj i onda uštekaj kabel u grafu i vudri.

To je riješilo stvar, hvala puno!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice