HDMI kabel ps2

poruka: 10
|
čitano: 8.341
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HDMI kabel ps2

Molim kratku pomoć imam ps2 a prije par dana sam nabavio LCD TV jbg svi mi portovi puni osim onog Priključka za  HDMI  ak netko zna gdje mugu kupit taj vražiji HDMI ps2 kabel nek mi posta link jer sam već 2 sata na internetu i ne mogu naći taj kabel koji mora da odgovara za ps2 konzlu. sory ak sam bezveze otvorio ovu temu ali ja se slabo kužim u te stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
HDMI kabel ps2

Trebo bi nac onaj obican scart iz ps-a, pa onda iz njega u hdmi konvertor ako postoji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HDMI kabel ps2

OK Skužio sam da je ps2 prestar za HDMI a ima li ista stvar za PS3 čitao sam knjižicu PS3 te tamo piše da je njega moguće spojiti ali isto moram znati dal kupiti obični standardni HDMI kabel ili mora biti baš od Sony PS3 i nek neko mi od vas kaže cijenu tog čuda ja sam pročitao par cijena te vidim da je skup taj kabel ko vr.ag

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HDMI kabel ps2
Master Infirmiy kaže...

OK Skužio sam da je ps2 prestar za HDMI a ima li ista stvar za PS3 čitao sam knjižicu PS3 te tamo piše da je njega moguće spojiti ali isto moram znati dal kupiti obični standardni HDMI kabel ili mora biti baš od Sony PS3 i nek neko mi od vas kaže cijenu tog čuda ja sam pročitao par cijena te vidim da je skup taj kabel ko vr.ag

Takav DIREKTAN kabel ne postoji, jer je izlaz na PS2 analogan, a HDMI digitalan. Postoje a/d adapteri. (analog-digital)

Ofc.
16 godina
neaktivan
HDMI kabel ps2

OK rekao sam skužio sam da je PS2 stara roba prošlu sam poruku napisao u vezi PS3 da đabe ne zatrpavam forum daj malo čitaj bolje poruke u temi jer si krivo shvatio zadnju poruku koja je bila nadalje vezana za PS3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Master Infirmiy kaže...

Ma tak svejedno čiji je kabal, samo da je HDMI, kupiš naj jeftiniji i miran si. Nisam vidio raziliku između HDMI kabla za 50kn iz LIDL-a i hdmi kabla za 150kn od sharkoona

16 godina
neaktivan
HDMI kabel ps2

Hvala na pomoći budem to sutra odmah rješavao nije valjda više od 100kn do 150kn ta stvar

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Master Infirmiy kaže...

Hvala na pomoći budem to sutra odmah rješavao nije valjda više od 100kn do 150kn ta stvar

Ne znam odakle si, ali evo iz protisa

http://www.protis.hr/products/details/kabel-hdmi-15m-transmedia-c198zgl/35549  

16 godina
neaktivan
HDMI kabel ps2

Problem već Rješen kupio sam jučer HDMI kabel 2m 35Kn spojio na PS3 i sve Radi OK pa zato zahvaljujem se svima na pomoći te je ova tema završena za raspravu te ak može neko od admina da ju stavi pod Zaključano.

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice