Hard na drugom kompu

poruka: 9
|
čitano: 1.197
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Hard na drugom kompu

dal ce komp normalno radit ako mu stavim hard od nekog drugog kompa sa instaliranim winsima?

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hard na drugom kompu

to i mene zanima

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. My life DRIFT' S around cars

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hard na drugom kompu

u pravilu NE,jedino ak je na drugom čista instalacija Winsa pa će ti se brže bootat winsi

na performansama nećeš ništa dobit( jedino ak ti je stari hard u banani sa hrpom bad sektora onda će ti bolje radi

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Hard na drugom kompu

imam iz jednog kompa hard sa win xp a u drugom hard sa win 95. bil ih mogao zamjenit ovog sa 95. sa xp i bil mogao stavit još jedan ram od 250 mb u taj komp sa win 95

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. My life DRIFT' S around cars

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Hard na drugom kompu

grom mi sprzio 4 kompa Plač jednog sam uspio slozit tako da sam mu promijenio  napajanje, drugi se nece ni upalit, valjda maticna osla, trecem je isto vjerojatno napajanje, al nemam tak slabo kolko njemu treba(jako star komp) i cetvrti je imao isti problem ko i prvi, upali se, dojde do one poruke start windows normally, i tamo zblokira kad odbroji, na prvom je bilo napajanje, nadam se da je i na ovom zadnjem, a taj zadnji nema hard pa ga uzimam s ovog treceg, buduci da ima winse vec, pokusat cu stavit nove, pa mozda proradi... i bonus pitanje, ako je izgorio proc dal ce se komp bar malo upalit? jer ovaj drugi nece ni mrdnut,

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Hard na drugom kompu
Kod mene ista stvar grom mi sjebo komp kad upalim ga ventilatori se vrte cuju se 2 duga bipa a na ekranu se nista ne desava zna li ko sta bi moglo bit pretpostavljam da je maticna vrisnula jel to il nes drugo?
Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
17 godina
protjeran
Hard na drugom kompu

tak je bilo i na ovom mojem, na kojem sam sad, stavljeno drugo napajanje i onda radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hmm da bi bilo tak jednostavno ne vjerojatno jer ventilator na hladnjaku od procesora je u iberturazi pa zato sumnjam u maticnu i procesor
16 godina
neaktivan
Prijedlozi itko ?oprostite ako spamam temu al zaista mi je hitno
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice