Greška na pisaču HP Photosmart D5460

poruka: 3
|
čitano: 2.629
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pojavljuje se problem na pisaču - HP Photosmart D5460 - kada se upali na pisačevom LCD-u piše da je nepravilno isključen, odnosno da se isključivanje ne smije vršiti na utičnici... bla, bla... A nakon toga izbacuje grešku sljedećeg sadržaja: "Opća greška pisača: 0x61011be5 - Pritisnite OK". No, možeš stiskat ok koliko hoćeš - stalno isto. Radi se o pisaču kojemu je istekla garancija, no jako je malo korišten (i propisno je korišten, nije nasilno isključivan i td.). Boje sam provjerio i one osnovne provjere sam napravio, fakat ne znam što bi moglo biti. Jeli se netko susreo s takvim ili sličnim problemom, zna li netko što bi to moglo biti, kako odkloniti kvar?

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Greška na pisaču HP Photosmart D5460
MiKe-Dj kaže...

Pojavljuje se problem na pisaču - HP Photosmart D5460 - kada se upali na pisačevom LCD-u piše da je nepravilno isključen, odnosno da se isključivanje ne smije vršiti na utičnici... bla, bla... A nakon toga izbacuje grešku sljedećeg sadržaja: "Opća greška pisača: 0x61011be5 - Pritisnite OK". No, možeš stiskat ok koliko hoćeš - stalno isto. Radi se o pisaču kojemu je istekla garancija, no jako je malo korišten (i propisno je korišten, nije nasilno isključivan i td.). Boje sam provjerio i one osnovne provjere sam napravio, fakat ne znam što bi moglo biti. Jeli se netko susreo s takvim ili sličnim problemom, zna li netko što bi to moglo biti, kako odkloniti kvar?

Hvala!

Si probo da lagano drmneš i to obično popravi stanje. Očito taj pisač "zbunjen" kod nepravilnog isključivanje. ištekaj printer i sačekaj 5 min da se smire. Pa uštekaj i nemoj odmah upalit jer sam namješta i nakon 5 min upali ga. Dali je zasad OK? Ovo meni čini prvi put čujem kod nepravilno isključenja kao da iz neko razkolga nestala struja u mreži.

Nenad
14 godina
neaktivan

Ne pomaže :(

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice