Graphic hardware has stopped working and sucesfully recovery, onda još nešto sa amdkmp (tako nešto) <--- to mi se pojavlja kad igram neku igru duže vrijeme, koje je rješenje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možda ti se grafička pregrijava?
Instaliraj HW Monitor, pokreni ga prije nego što pokreneš igricu, odigraj, kad izađeš iz igrice pogledaj temperaturu grafičke, možeš i slikat HW Monitor i pokazati nam da vidimo temperature.
imam windows vistu ultimate 32 bitna
grafička : ati radeon hd 4670 ultimate 512 mb
temperatura 40 stupnjeva
Eh, upravo se radi o Visti, citao sam bas clanak negdje o tome problemu i ima negdje na microsoftovoj stranici slican clanak i nazalost (tako sam barem procitao), za sada nema rijesenja za taj problem.
Za tebe je mozda najbolje instalirati Win 7 (preporucio bih cistu instalaciju) posto se taj problem pojavljuje za sada jedino u Visti.
Eh, upravo se radi o Visti, citao sam bas clanak negdje o tome problemu i ima negdje na microsoftovoj stranici slican clanak i nazalost (tako sam barem procitao), za sada nema rijesenja za taj problem.
Za tebe je mozda najbolje instalirati Win 7 (preporucio bih cistu instalaciju) posto se taj problem pojavljuje za sada jedino u Visti.
taj problem mi se događao i na xp-u i win 7
I ja sam imao jedan sličan problem na Visti (ne sjećam se dali je bila 32 ili 64 bitna verzija), no ono što je važnije, to mi se događalo na ploči koja je skoro ista kao i tvoja samo je mojoj naziv završavao sa S2, a ne S2P. Doduše, taj problem se odnosio na integriranu grafiku, ali eto samo da znaš.
Poruka koja mi se javljala je slična ako ne i ista kao i ova na stranici čiji link se nalazi u postu iznad mojeg.
Meni se to par puta dogodilo na win 7.
Hebi ga, eto procitao sam da je specifican problem za Vistu.
Mozda jedno pitanje: jesi li ikada overclockao graficku?
Meni se dogodilo isto par puta na Win 7 x64.
Nije clockana grafa, jedno vrijeme je bila ali sam stavio defaultne clockove..
Mislim da možda u mom slučaju nije kriv OS nego hardware, počela mi je polako memorija na grafi odlazit.. ponekad se artefakti u igrama pojavljuju ali više manje rijetko pa još nije vrijeme za novu..
Hebi ga, eto procitao sam da je specifican problem za Vistu.
Mozda jedno pitanje: jesi li ikada overclockao graficku?
nisam je overlockao
a i grafa je nova..stara kojih 2 mjeseca, proc također...neznam u čemu je problem