Graphic hardware has stopped working

poruka: 13
|
čitano: 1.350
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Graphic hardware has stopped working and sucesfully recovery, onda još nešto sa amdkmp (tako nešto) <--- to mi se pojavlja kad igram neku igru duže vrijeme, koje je rješenje?

skols

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Graphic hardware has stopped working
Probaj vidjet koje su ti temperature u kućištu.
Možda ti se grafička pregrijava?
15 godina
neaktivan

Instaliraj HW Monitor, pokreni ga prije nego što pokreneš igricu, odigraj, kad izađeš iz igrice pogledaj temperaturu grafičke, možeš i slikat HW Monitor i pokazati nam da vidimo temperature.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam koji OS imas, ali ovdje ti je opisan potencijalni uzrok problema.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam windows vistu ultimate 32 bitna

grafička :  ati radeon hd 4670 ultimate 512 mb

temperatura 40 stupnjeva 

skols

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eh, upravo se radi o Visti, citao sam bas clanak negdje o tome problemu i ima negdje na microsoftovoj stranici slican clanak i nazalost (tako sam barem procitao), za sada nema rijesenja za taj problem.

Za tebe je mozda najbolje instalirati Win 7 (preporucio bih cistu instalaciju) posto se taj problem pojavljuje za sada jedino u Visti.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
croart kaže...

Eh, upravo se radi o Visti, citao sam bas clanak negdje o tome problemu i ima negdje na microsoftovoj stranici slican clanak i nazalost (tako sam barem procitao), za sada nema rijesenja za taj problem.

Za tebe je mozda najbolje instalirati Win 7 (preporucio bih cistu instalaciju) posto se taj problem pojavljuje za sada jedino u Visti.

taj problem mi se događao i na xp-u i win 7

skols
15 godina
neaktivan

I ja sam imao jedan sličan problem na Visti (ne sjećam se dali je bila 32 ili 64 bitna verzija), no ono što je važnije, to mi se događalo na ploči koja je skoro ista kao i tvoja samo je mojoj naziv završavao sa S2, a ne S2P. Doduše, taj problem se odnosio na integriranu grafiku, ali eto samo da znaš.

Poruka koja mi se javljala je slična ako ne i ista kao i ova na stranici čiji link se nalazi u postu iznad mojeg.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skols155 kaže...
croart kaže...

Meni se to par puta dogodilo na win 7.

....SandMan_CRO....
17 godina
neaktivan
skols155 kaže...
croart kaže...

Hebi ga, eto procitao sam da je specifican problem za Vistu.

Mozda jedno pitanje: jesi li ikada overclockao graficku?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 6:47 (croart).
16 godina

Meni se dogodilo isto par puta na Win 7 x64.

Nije clockana grafa, jedno vrijeme je bila ali sam stavio defaultne clockove..

Mislim da možda u mom slučaju nije kriv OS nego hardware, počela mi je polako memorija na grafi odlazit.. ponekad se artefakti u igrama pojavljuju ali više manje rijetko pa još nije vrijeme za novu..

8 bita ispod mora, to je stari bilo fora.. a ne što danas nude nam.. Lijepe kutije i knjige, a za priču kog je brige..što bit će dalje ja ne znam..
15 godina
neaktivan
croart kaže...
skols155 kaže...
croart kaže...

Hebi ga, eto procitao sam da je specifican problem za Vistu.

Mozda jedno pitanje: jesi li ikada overclockao graficku?

nisam je overlockao

skols
15 godina
neaktivan

a i grafa je nova..stara kojih 2 mjeseca, proc također...neznam u čemu je problem

skols

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice