Gigabyte EP45-DS3

poruka: 12
|
čitano: 2.788
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gigabyte EP45-DS3

naime imam sljedeci problem....normalno sam surfao netom i onda mi se srusao windows pojavio se plavi ekran i bilo neko odbrojavanje....sad nema sanse da vise uaplim komp.....kad ga upalim stalno pisti.....nemam ideje sta je riknulo molim pomoc.....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Gigabyte EP45-DS3

pomoc ljudi.....

15 godina
Gigabyte EP45-DS3

daj reci koliko je bilo bip-ova,,jel moze biti svasta memorija,maticna

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

stalno pisti...naime kad sam kupio plocu odma mi je bila sumljiva kad nesto sevam u biosu i normalno komp se pocme ispocetka dizat i onda se znao sam od sebe srusat i opet upalit koda da nista nije bilo....

15 godina
Gigabyte EP45-DS3

ako imas garanciju,onda je odnesi da je zamjene

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imama granciju od vemila ali vise ne vrijedi....naime kad izvadm memoriju opet pisti......

16 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

11 puta i onda se pocme dizat po tome je Motherboard cache memory is out of order.......

16 godina
neaktivan

Gledaš ami bios , mislim da je tvoj award

koje napajanje i memoriju imaš  i dali si možda klokao sistem?

baster
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 13:30 (baster177).
15 godina
neaktivan

nisam klokao nista.....imam od Lc napajanje 550w i ddr2 800mhz super talent cl5.....

15 godina
neaktivan

ima jos jedna stvar sad kad upalim komp cuje se dugacki bippppp i onda se sam resertira......i nakon toga se kao pocme dizat ali se opet resertira.......

15 godina
neaktivan
Gigabyte EP45-DS3

Vjerojatno ti je jedan od starijih verzija biosa na toj matičnoj,pa ti nije kompatabilan sa nekim hardware-om,ćim si shvatio da ona ne radi kako treba,trebao si flash-ati bios na zadnju verziju sa q-flash ili @bios programom od Gigabyte-a(puno je jednostavnije nego sa disketom),ovdje imaš cpu support list za tvoju matičnu i verziju biosa sa strane,a ovdje su ti sve verzije biosa i za koji bug služe,potrebno ti je staviti samo zadnju(u ovom slućaju bi išao na F9 jer piše da je F10b beta verzija),sad imaš mogućnost jedino da flash-aš bios pomoću diskete,pošto ti neda boot-anje ni dizanje windows-a...{#}

EDIT:sad sam tek vidio predzadnju poruku,znaći ipak boot-a i pokušava dizat windows-e,možda ti sa windows-ima nešto nevalja,probaj reinstalirat windowse pa vidi kako će se ponašati

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 18:40 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice