Imam HD7770 sad i mislim kupiti r9 270x i staviti ih u crosfire jeli to moguce?
Dvije razlicite graficke u Crossfire
- poruka: 22
- |
- čitano: 2.893
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije. I sta ce ti uparivanje midclass i highend?
Imam HD7770 sad i mislim kupiti r9 270x i staviti ih u crosfire jeli to moguce?
setup ti je preslab za bilo kakav sli/cfx , a za tu kombinaciju ti je kolega gore odgovorio!lp
A sama ta r9 270x toxic moze nam moju conf?
A sama ta r9 270x toxic moze nam moju conf?
naravno da moze , samo u multplayer igrama neocekuj da ce grafa biti zakucana na 100%! iako osobno takvu grafu nebi stavljao na taj cpu(no to je moje osobno misljenje), bude ti se jos netko javio sigurno ih jos ima slicnu konfu...lp
A r9 270x jeli dobra za gaming toxic 2gb gddr5
A r9 270x jeli dobra za gaming toxic 2gb gddr5
- Da, dobra je ona za gaming, ali ti stavljas tu jaku graficku na tako ''slab'' procesor.(nemoj me krivo shvatiti)
- Mislim, mozes ti nju kupit, rcm. u BF4 SP ce ti sve biti savrseno dok u MP nece(bit ce bottlecka(da nebi bilo bottlecka grafa mora radit na 99-100%)).
- Jedino ako mislis jos skupljat pare za maticnu, graficku,procesor.
Lp, to je moje misljenje, ako nisam u pravu neka me netko ispravi.
Pa imam procesor 4.5 u turbo modu 4 jezgre lol
Pa imam procesor 4.5 u turbo modu 4 jezgre lol
da i ?
ja imam 8 jezgri na 4.0 pa opet ima jacih...
nije sve u broju jezgri i taktu
Pa kazu da je dobro da mogu sve na ultra i to
Pa kazu da je dobro da mogu sve na ultra i to
- Ultra ?
- Hah, stekat ce ti i na ''low'' tak da..
Evo ga graficka je u compu bilo je problem napajanje imo sam od 600w sad imam 1250w napajanje zato sto je bilo jeftino pa sam uzeo igram na 22incanom ekranu Full HD rezoluciha bf4p postavke su ultra high a fps stoji na 68ide i do 110 ako imate para kupite! ;)
Evo ga graficka je u compu bilo je problem napajanje imo sam od 600w sad imam 1250w napajanje zato sto je bilo jeftino pa sam uzeo igram na 22incanom ekranu Full HD rezoluciha bf4p postavke su ultra high a fps stoji na 68ide i do 110 ako imate para kupite! ;)
Preporucam ti za iduci put da se raspitas po forumu sto kupiti i gdje jer ocito patis na brojeve
neko corsair 450w napajanje bi bilo odlicno za tu konfiguraciju ,a ovaj procesor je APU ,znaci ima u sebi dosta jaku graficku jezgru i zbog toga
slabije CPU performance
Puno bolje bi prosao da si kupio obican procesor kad si vec uzimao i graficku
1250W napajanje
HEP se raduje
Kog boli briga za struju bitno mi je da uzivam u igri XD
R9 270x toxic <3
Koje je to napajanje od 1250w, a da je jeftino?
neko msi je kosta 800kn

Po vasem jel R9 270x toxic dobra i sta mislite o njoj
Haha 800kn dat za to napajanje, pa kaj msi ima model od 1250w? To prvi put čujem.
nadam se da samo trolaš...jer dat tolike novce na 1250w overkill napajanje (koje uz to ni ne postoji) i tu grafičku na ovakav proc nije normalno....ajd nabaci par slika,pa da vidimo...