Pozdrav,
imam podosta čudan ajmo reći problem u računalu. Nije problem kao problem da ometa rad računala ili da nešto na njemu ne radi, nego me već neko vrijeme fascinira... Problem je slijedeći; ugradio sam u kučište onu običnu led trakicu šta se spaja na usb da mi kučište lijepo svjetlucka i da budem cool i svijetli bez problema. Prije nekih tjedan dana primjetio sam da led traka zna nasumično zabljesnuti na sekundu kada je računalo ugašeno, reko ništa čudno valjda je ostalo malo struje u matičnoj pa je povuklo (da još dodam računalo preko noći ugasim totalno znači na produžnom kabelu izgasim prekidač) i tako sinoć opet promatram te duhove kako bljeskaju led lampicama a računalo uopće nije spojeno na struju i tako cijelu noć nasumično bljeskaju tražio sam po internetu ako je itko imao sličan fenomen ali nisam ništa slično našao. Jasno mi je da u računalu može ostati malo struje, ali da baš ostane toliko da mogu te ledce bljeskati cijelu noć? Zasad mi je jedino obrazloženje to da imam problem sa hardverskim duhovima, pa bih molio ako netko ima nekakvo obrazloženje prije nego pozovem ghostbusterse 

Kruha i igala...
..tj. ako su oba od 200V moglo bi biti pucnjave