AMD 5200+ pitanje

poruka: 7
|
čitano: 1.488
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
AMD 5200+ pitanje

Dakle imam AMD athlon 5200+ x2 Brisbane - info

Sa stock coolerom mi se znao zagrijati do 70 stupnjeva, malo sam se uplasio i raspitao da li je to normalno. Kupljen je u technomaxu i oni su rekli da je normalno za AMD procove kao sto i pise u infou da da moze doc do 68 stupnjeva. Ali su mi ljudi neki govorili da to nije normalno.

I ja sad neznam kaj da tocno mislim pa bi volio cuti vasa misljenja.

Kupio sam cooler Katana 3, i bolju pastu i sad mi na loadu dode do kojih 40 stupnjeva, sad me najvise zanima ako bi isao clockati do koje temp bi taj proc mogao ici? (tojest dal on moze izdrzat temp od recimo kojih 65 stupnjeva)

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 15:15 (Lasta).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: AMD 5200+ pitanje
Lasta kaže...

Dakle imam AMD athlon 5200+ x2 Brisbane - info

Sa stock coolerom mi se znao zagrijati do 70 stupnjeva, malo sam se uplasio i raspitao da li je to normalno. Kupljen je u technomaxu i oni su rekli da je normalno za AMD procove kao sto i pise u infou da da moze doc do 68 stupnjeva. Ali su mi ljudi neki govorili da to nije normalno.

I ja sad neznam kaj da tocno mislim pa bi volio cuti vasa misljenja.

Kupio sam cooler Katana 3, i bolju pastu i sad mi na loadu dode do kojih 40 stupnjeva, sad me najvise zanima ako bi isao clockati do koje temp bi taj proc mogao ici?

to trebaš ti isprobat,nemože ti sad netko reći kolko će se dati clockat,otprilike bi mogao dogurat na 3.2-3.4 i temp oko 55-60 stupnjeva...

Duh Sveti....
16 godina
protjeran
AMD 5200+ pitanje

Da al mene su unatoc tome sto pise u infoima uvjeravali da taj proc ne moze nikako podnjeti tu temp da ima gresku, ja zapravo pitam jer moze il ne moze.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

može bez brige izdržat temperaturu od 65 stupnjeva,to je još u nekim granicama normale glede temperature proca ali 70 i preko nije preporučljivo,sa ovim Katana 3 ti neće doći niti do 60 OC

Duh Sveti....
17 godina
neaktivan
AMD 5200+ pitanje

ali nigdje ne vidim koju matičnu imaš?? možda je bitno za oc.. i stabilnost OC-a!

ja sam imao taj procesor i išao je do 3.2 GHz na stocku... doduše u zimskom periodu... :D 

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Nemam neku dobru nedavno mi je otisla maticna i nisam bas imo para pa sam kupil neku suhu...

Sad imam ASrock N68-S. Nemam neka visoka ocekivanja, znam da se s ovom nemreju sad bas postizat rekordi Belji se

Valjda moze bar do 3ghz?

10 godina
neaktivan
AMD 5200+ pitanje

Bok imam AMD athlon 64 x2 5200+

Interesira me koju HD grafičku mu mogu staviti i do koliko RAM-a ga mogu nadograditi (4GB ? )

Interesira me da ga osposobim za montažu HD videa.

Matična je ASUS M2N68-AM.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice