Acer punjač problem

poruka: 2
|
čitano: 2.369
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Acer punjač problem

Pozz ekipa

evo prijatelj mi ima problema sa prijenosnikom Acer Travelmate 5720.

Prvo mu je riknuo kabel za napajanje, uzeo je univerzalni, no sad ne puni

Rastavio sam cijeli laptop i čini mi se da je konektor spojen ok na matičnu a punjač sam spoija na drugi laptop i vidim da radi bez problema

Kad ga pokusam upalit smao mi se pojavi "battery critical" i ugasi nakon 3 beep-a

Pretpostavljam da do matične nije, barem nisam nista na njoj vidija da je otišlo (zacrnilo se :))

Mislim da je do kontakta, jer i sa i bez baterije laptop ne radi a niti puni bateriju

Da li je tko rastavljao ovaj laptop i da li je ovaj konektor na ploči ili se može zamijeniti (ako da di da ga odnesem u Zagrebu)?

Da li moze biti do nečeg drugog?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Acer punjač problem
simeparanoja kaže...

Pozz ekipa

evo prijatelj mi ima problema sa prijenosnikom Acer Travelmate 5720.

Prvo mu je riknuo kabel za napajanje, uzeo je univerzalni, no sad ne puni

Rastavio sam cijeli laptop i čini mi se da je konektor spojen ok na matičnu a punjač sam spoija na drugi laptop i vidim da radi bez problema

Kad ga pokusam upalit smao mi se pojavi "battery critical" i ugasi nakon 3 beep-a

Pretpostavljam da do matične nije, barem nisam nista na njoj vidija da je otišlo (zacrnilo se :))

Mislim da je do kontakta, jer i sa i bez baterije laptop ne radi a niti puni bateriju

Da li je tko rastavljao ovaj laptop i da li je ovaj konektor na ploči ili se može zamijeniti (ako da di da ga odnesem u Zagrebu)?

Da li moze biti do nečeg drugog?

Hvala

Pošto taj dio teže nabavit ili uopće nema ako je potrgan ali postoji iznimka da se može napravit kabel zalemit na ploči i potrebno kupit utikač muški i ženski i to zalemit na kabelu i radi sve ok tako da sam frendu složio.

Nenad, sam svoj majstor za sve vrste računala. :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice