[Procjena] I5 760, 7850, p7p55d pro, 8gb, ssd 60,

poruka: 24
|
čitano: 2.051
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Znaci trazi se procjena, jer ga u zadnje vrijeme jedva koristim i malo je blesavo da mi torrente skida ovakva mašina pa me zanima s kolko potencijalno love raspolažem.

i5 760 @ 2.8 -- držan na 3.8 i 1.28v sa svim power saving opcijama. Trebao bi biti full bundle.
Garancija 13.10.2013. ADM

Asus P7P55D Pro -- Udomljava gornji proc -- Full bundle.
Garancija do 17.10.2013. AjTiKupi odnosno Ventex

Xigmatek Aegir -- Tower hladnjak, origigi ventilator mozda radio 10ak sati dok nisam gore stavio 2 Gentle Typhona 1300.
Garancije istekla, star godinu i 3 mjeseca. Full bundle.

Sapphire Radeon 7850 Dual Fan 1gb - Radi uredno na 1150/1250 uz 1.18v, dalje nisam probavao, makar ni neznam zast sam ju dovde kloknuo s obzirom na igrice koje igram. Full Bundle.
Garancija Šrotis do 18.9.2014

G.skill Sniper 2x4gb ddr3 1600 mhz Imam sve osim kutije. Zvao links i rekli da nema problema oko ostvarivanja jamstva zbog toga.
Garancija Links do 17.10.2014.

Samsung Spinpoint F3 1tb - korišten ko storage.
Garancija ADM do 19.06.2013.

Kingstone SSDNow v300 60gb - star niti mjesec dana. Link je na review verzije od 120gb - !!ja prodajem 60gb!!
Garancija Šrotis - 1.2.2016.

Seasonic S12II 520W - Guralo sve gore navedeno.
Garancija ADM do 14.02.2014.

Pžilica DVD+/-RW LG GH22NS, crna - bez gare, imam račun ako kome šta znaci. Snjimala mozda na 20ak medija sveukupno.

Kučište i ventilatori:
Casecom 6788 Naprijed dodana dva prekidaća s kojima se regulira napon ventilatora 5v - 7v - 12v, te izrezan prozor na bočnoj stranici i stavljen plexi. To sad izgleda otprilike ovako. Slika je gore navedene konfe ali sa gtx 460 tf. Sad je unutra 7850. Ako je bitno mogu stavit nove slike u puno boljoj kvaliteti.

Ventilatori: 
2x sharkoon 140mm Silent Eagle 800 - U konfi niti godinu dana, šta reć osim da su jako tihi i delaju dosta propuha.
Garancija Links do 12.03.2014

2x Sharkoon Silent Eagle 120mm 1000 - od istih sam račun zagubio ali su od ovih gore stariji 2-3 mjeseca. Kupljeno u Linksu, budem se potrudio račun naci.

Disk silencer Sharkoon Vibe-Fixer za 5.25 slot, uglavnom pleh s gumama u kojima je disk.

14 godina
neaktivan

Hvala na svim procjenama koje su stigle na PM.

Mogli ste neke od njih nabaciti ovdje da se cijeli forum nasmije :)

Može fino i lokotić!

14 godina

Nešto tipa 900kn za 7850 staru misec dana kao šta meni šalju? 

17 godina
Re: [Procjena] I5 760, 7850, p7p55d pro, 8gb, ssd
Volume kaže...

Nešto tipa 900kn za 7850 staru misec dana kao šta meni šalju? 

Nebi ulazio u rasprave se autorom teme, ali bilo koja komponenta, dok izađe iz dučana, vrijedi 20% manje...

To barem znaš ti, koji več dugo pratiš oglasnik, i sam znaš kako je...

Ja sam svoju 7970, novu neotpakiranu, sa računom i garancijom, jedva prodao za 2700kn, iako je u tom trenutku 3400kn bila najjeftnija na nabavi...

Stajala je na oglasniku jedno tjedan dana prije nego sam dobio i jedan jedini upit...

Sad zamisli koliko posto trebaš skinuti za svoju, koju si već upotrebljavao....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina

Ja mislim da je moja cijena skroz, a i s ozbiljnim kupcem se uvijek da pregovarati. 

Samo znam kad mi se uleti s ponudom tipa 900kn (i na poklon dobijem dotu 2) to mi je i više nego smišno

17 godina
Volume kaže...

Ja mislim da je moja cijena skroz, a i s ozbiljnim kupcem se uvijek da pregovarati. 

Samo znam kad mi se uleti s ponudom tipa 900kn (i na poklon dobijem dotu 2) to mi je i više nego smišno

Ja bi rekao realno...

Grafu si koristio, jbg mislim da je uredu da joj cijena padne 25-30%...

Još dok čovjek plati poštarinu, opet je negdje oko 20% {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
protjeran
Volume kaže...

1000 kn i ako kupac placa postarinu je realna cijena,ako ej 1000-1050 kn s tvojom postarinom onda je takoder cijena ok,sve preko toga je po meni previse pa makar to bilo i mjesec dana staro...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 20:29 (Tomo53nja).
14 godina

400 kn da spustim cijenu za praktički nekorištenu karticu? Na osnovu čega? 

A za 6870 dajete procjene na 900kn koju 7850 doslovno poždere. Za gtx 570 procjene idu debelo iznad 1000kn koju 7850 isto tako može bez problema oprati. Imao sam gtx580 prije 7850 tako da ne pametujem nego znam šta govorim 

17 godina
Volume kaže...

400 kn da spustim cijenu za praktički nekorištenu karticu? Na osnovu čega? 

A za 6870 dajete procjene na 900kn koju 7850 doslovno poždere. Za gtx 570 procjene idu debelo iznad 1000kn koju 7850 isto tako može bez problema oprati. Imao sam gtx580 prije 7850 tako da ne pametujem nego znam šta govorim 

350kn, da. Na osnovu čega?

Na osnovu toga da grafička dok izađe iz dučana gubi 20% bez obzira otvara ti nju ili ne. Plus još, računaj da si ti svoju još koristio, da si vjerovatno i OC-ao.

Neznam što bi ti više, 900kn plus poštarina je sasvim ok cijena za tvoju grafu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 16:02 (rooswelt1991).
14 godina

A valjda je nekome iznos od 400kn na 1300kn sića, pa takav slobodno nek ode u dućan i kupi je tamo... 

Samo neznam gdje je napisano to pravilo da moja vrijedi 30% manje

A to na linku niti je moja grafička niti ja to prodajem

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 16:08 (Volume).
13 godina
protjeran
Volume kaže...

A valjda je nekome iznos od 400kn na 1300kn sića, pa takav slobodno nek ode u dućan i kupi je tamo... 

Samo neznam gdje je napisano to pravilo da moja vrijedi 30% manje

A to na linku niti je moja grafička niti ja to prodajem

Mozes ti meni davat td koliko hoces ali realnost je realnost pa koliko god ti mislio da to nije...Shvati da ce ljudi prije kupit onda novu nego tu tvoju polovnu s kojom si ti ko zna sta radio a da to drugi ne znaju...Ti prodajes msijevu sa jednim ventom u sredini,ne prodajes nista bolje hladenu karticu niti jacu tako da neznam zasto cijena nebi bila 1000 kn,prodavale su se i po 1050 i po 1100 kn tu na forumu a ti hoces svoju prodat bas za 1150 kn??? Mozemo reci da si cicija ako neces da spustis sa 1150 kn na 1000 kn,i u tom  slucaju mozemo reci da se s tobom ne moze dogovorit,a ne da je onaj koji je zeli kupit za 1000 kn cigan...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 16:18 (Tomo53nja).
14 godina
Tomo53nja kaže...

Mozes ti meni davat td koliko hoces ali realnost je realnost pa koliko god ti mislio da to nije...Shvati da ce ljudi prije kupit onda novu nego tu tvoju polovnu s kojom si ti ko zna sta radio a da to drugi ne znaju...Ti prodajes msijevu sa jednim ventom u sredini,ne prodajes nista bolje hladenu karticu niti jacu tako da neznam zasto cijena nebi bila 1000 kn,prodavale su se i po 1050 i po 1100 kn tu na forumu a ti hoces svoju prodat bas za 1150 kn??? Mozemo reci da si cicija ako neces da spustis sa 1150 kn na 1000 kn,i u tom  slucaju mozemo reci da se s tobom ne moze dogovorit,a ne da je onaj koji je zeli kupit za 1000 kn cigan...{#}

Prva stvar nemoj me vrijeđati i nazivati cicijom jer ni ja tebe ne vrijeđam. Druga stvar ne prodajem je 1150 već za 1100 i ajde reci mi ko ih je to prodavao za 1050? I da, ovu svoju sam bacao sa zgrade i nema šta s njom nisam radija. A ti očito ležiš na parama pa toliko spuštanje cijene je za tebe dječija igra.

A bogu hvala primjetio sam i inače tvoje komentare po oglasniku, ustvari neznam postoji li uopće oglas na ovom forumu koji ti nisi komentirao i u kojem nisi pokušao ljudima smanjiti cijenu koliko je to god moguće a da niti najmanje nisi zainteresiran za to šta se prodaje. Eto samo čekam dan kad ćeš ti prodavati komad novog hradvera da vidim kakva će mu biti cijena.

A i bogu hvala svatko tko ima imalo mozga će prije nego kontaktira mene u vezi mog oglasa će prije pogledati cijene na nabavi pa onda sam odlučit želi li uštedit 200+ kuna ili ga za to nije niti briga

17 godina
Volume kaže...
 pogledati cijene na nabavi pa onda sam odlučit želi li uštedit 200+ kuna ili ga za to nije niti briga

Problem je što to nije 200kn, računaj tu poštarinu. Poštarina će te doći više od 50kn.

Naravno, može ona doći i 18kn, ako šalješ ako običan paket, ali onda opet rizikuješ dodatno, uz onaj početni rizik da kupuješ polovan proizvod.

Probaj samo izračunati koliko te dođe poštarina kad staviš vrijednost 1000kn, plus lomljivo...

14 godina

1100 kuna je okej cijena za HD 7850 1GB, sumnjam da ju je kolega kurio.

Malo vi previse cijenite stare kartice pored nove HD 7850, pa tako i ostale stvari.

Volume, ne obaziri se i stavi cijenu za koju smatras da je fer.

Prvi bih ju kupio da imam PC.

iclock2much
14 godina
rooswelt1991 kaže...
Volume kaže...
 pogledati cijene na nabavi pa onda sam odlučit želi li uštedit 200+ kuna ili ga za to nije niti briga

Problem je što to nije 200kn, računaj tu poštarinu. Poštarina će te doći više od 50kn.

Naravno, može ona doći i 18kn, ako šalješ ako običan paket, ali onda opet rizikuješ dodatno, uz onaj početni rizik da kupuješ polovan proizvod.

Probaj samo izračunati koliko te dođe poštarina kad staviš vrijednost 1000kn, plus lomljivo...

Kolega prodao sam i kupio poprilično hardvera pa znam kakva je cijena poštarine, ali za one koji neznaju, preporučeno s oznakom vrijednosti i lomljivo je 24 kn. A uz to koliko ja znam nema webshopa koji ne naplaćuje poštarinu na ovakav iznos (osim portia). A i nismo svi u zagrebu...

Valjda neki ne kuže pojam oglasnika i na koji princip oglasnik funkcionira

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 16:49 (Volume).
17 godina
Volume kaže...

Istina, međutim to je takva cijena ako ne staviš vrijednost na nju.

Je ču opet uzeti svoj paket, koji sam slao prije neešto manje od 10 dana.

2700kn vrijednost, preporučeno=110kn. Pitao sam koliko bi bilo lomljivo, rekli su mi 75kn na tu vrijednost. Tak da sam odustao od toga, ali sam paket stvarno propisnu umotao...

14 godina

Kako sam ti rekao poslao sam poprilično paketa pa znam i sam. Cijena za preporučeno, lomljivo i vrijednost do 1000 kn je 24 kn. Prodao sam kolegi i s pceksperta jednu i slao mu hp ekspresom, lomljivo i vrijednost 1200 kn pa je poštarina bila 44 kn u Zagreb. Drugi kolega mi je poslao gtx 660 ti iz požege hp ekspresom, s oznakom lomljivo i vrijednost paketa 1800 kn pa je poštarina bila 49 kn. A hp ekspres je duplo skuplji od preporučene pošiljke.

Želiš slike možda ili i dalje misliš da lažem?

17 godina
Volume kaže...

Kako sam ti rekao poslao sam poprilično paketa pa znam i sam. Cijena za preporučeno, lomljivo i vrijednost do 1000 kn je 24 kn. Prodao sam kolegi i s pceksperta jednu i slao mu hp ekspresom, lomljivo i vrijednost 1200 kn pa je poštarina bila 44 kn u Zagreb. Drugi kolega mi je poslao gtx 660 ti iz požege hp ekspresom, s oznakom lomljivo i vrijednost paketa 1800 kn pa je poštarina bila 49 kn. A hp ekspres je duplo skuplji od preporučene pošiljke.

Želiš slike možda ili i dalje misliš da lažem?

Gle, nema razloga da ti ne vjerujem, ja obično ne volim slai pakete pa neznam, ali ovo gore sam i naveo moje iskustvo prije tjedan dana.

Može to potvrditi i kolega koji je primio grafu, imaš ga u mojim temama kod procjene dotične grafe...

Da ne spam-amo više čovjeku temu, mislim da je daljnja rasprava besmislena.

Aj ti meni jednu {#}

14 godina

Živija!

13 godina
protjeran
Volume kaže...

Prva stvar nemoj me vrijeđati i nazivati cicijom jer ni ja tebe ne vrijeđam. Druga stvar ne prodajem je 1150 već za 1100 i ajde reci mi ko ih je to prodavao za 1050? I da, ovu svoju sam bacao sa zgrade i nema šta s njom nisam radija. A ti očito ležiš na parama pa toliko spuštanje cijene je za tebe dječija igra.

A bogu hvala primjetio sam i inače tvoje komentare po oglasniku, ustvari neznam postoji li uopće oglas na ovom forumu koji ti nisi komentirao i u kojem nisi pokušao ljudima smanjiti cijenu koliko je to god moguće a da niti najmanje nisi zainteresiran za to šta se prodaje. Eto samo čekam dan kad ćeš ti prodavati komad novog hradvera da vidim kakva će mu biti cijena.

A i bogu hvala svatko tko ima imalo mozga će prije nego kontaktira mene u vezi mog oglasa će prije pogledati cijene na nabavi pa onda sam odlučit želi li uštedit 200+ kuna ili ga za to nije niti briga

Ja nisam rekao da ti jesi cicija nego bi ispao da jesi kad je nebi dao za 1000 kn a valjda bi je dao za 1000 kn ozbiljnim kupcima kako si si sam rekao tako da nemoj mislit da sam te nazvao takvom osobom jer nisam...Ovdje za 1100 kn da,na njusci je 50 kn skuplja,my bad...{#}

Ti si mogao s njom radit sta si htio,a sad druga je stvar jesi radio ili ne zato opet kazem nisam rekao da jesi to radio jer neznam...

Da je stara trznica tu pokazao bih ti da su se prodavale,kolega rockatansky ili ti ga renato je prodavo po 1050 kn,znam jer je iz Zagreba i radi na mjestu u blizini gdje sam ja tako da ako se ne sjecas molim lijepo...Ne lezim na parama,spustanje cijena ne radim,ti mozes prodavat po koliko hoces,ja cu preskocit oglas i bog,samo sam rekao za mene koliko je realno,ako to nije uredu nista,jbga svatko ima svoje misljenje je li tako??

Pogledaj malo bolje oglase i komentare jer ocito ne vidis,komentirao samo sto je pretjerano,tvoj oglas nisam dirao koliko ja vidim,a valjda vidim dobro...{#}

Slobodno cekaj valdja ces docekat,a kad stavim neku cijenu slobodno napisi da cijena nije uredu ili nesto jer me komentiranje i ostalo ne dira,svatko ima svoj cilj i cijenu za koju nesto zeli prodat pa tako i ja ili ti a ljutit se nemam zbog cega jer dns na svijetu me nista ne moze zacudit tako da samo naprijed...{#}

Ma pusti nabavu bitno je da je ona polovna kako god,no rekao sam 1100 kn ako platis postarinu je posteno kako god bilo,900 kn je ipak malo prenisko za tako novu karticu...{#}

I da eto ja sam ozbiljan kupac za 1050 kn i tvoja postarina?? {#}

Evo koliko bi ti cijenio moju gtx 460 OC  1gb sa jos 18 mjeseci garancije kad bih ju ti prodavao??

Pitanje vrijedi i za zoharbizu...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 20:36 (Tomo53nja).
14 godina

Nemoj misliti da ja zamjeram ili pametujem ili bilo šta slično. Nego eto kad smo počeli raspravu... Kako sam već rekao oglasnik je oglasnik, a ne trgovina. I na oglasniku se dogovara oko cijene i ozbiljnom kupcu se izlazi u susret neovisno o onoj cijeni koja je navedena u oglasu, jer bože moj, treba ostaviti mjesta za pregovore. Barem ja tako radim. A prodao sam toga poprilično toga i ovdje i na drugim mjestima i koliko ja znam nikad prema nikome nisam bio niti pi.zda niti cicija i svima sam izašao u susret koliko sam mogao.

A razlika između 1050-1100 kn i 900 kn je osjetna, barem meni. Eto ja imam i malo dijete i ženu koje hranim pa znam cijeniti tih 150-200 kn razlike.

Uglavom nemoj misliti da ja tebi nešto zamjeram ili imam loše mišljenje o tebi, nego eto kako sam rekao ovo je forum i rasprava je rasprava. Svatko ima pravo na svoje mišljenje.

Toliko od mene, ne želim više čoviku bespotrebno spamati oglas

Pozdrav

13 godina
protjeran
Volume kaže...

Nemoj misliti da ja zamjeram ili pametujem ili bilo šta slično. Nego eto kad smo počeli raspravu... Kako sam već rekao oglasnik je oglasnik, a ne trgovina. I na oglasniku se dogovara oko cijene i ozbiljnom kupcu se izlazi u susret neovisno o onoj cijeni koja je navedena u oglasu, jer bože moj, treba ostaviti mjesta za pregovore. Barem ja tako radim. A prodao sam toga poprilično toga i ovdje i na drugim mjestima i koliko ja znam nikad prema nikome nisam bio niti pi.zda niti cicija i svima sam izašao u susret koliko sam mogao.

A razlika između 1050-1100 kn i 900 kn je osjetna, barem meni. Eto ja imam i malo dijete i ženu koje hranim pa znam cijeniti tih 150-200 kn razlike.

Uglavom nemoj misliti da ja tebi nešto zamjeram ili imam loše mišljenje o tebi, nego eto kako sam rekao ovo je forum i rasprava je rasprava. Svatko ima pravo na svoje mišljenje.

Toliko od mene, ne želim više čoviku bespotrebno spamati oglas

Pozdrav

Ma nema problema,svatko uvijek ima svoje misljenje,cilj,cijenu i ostalo tako da nema problema...Isto sam i ja tako da nema potrebe za teskim rijecima jer se postenim kupcima uvijek isplati izic u susret...{#}

E ovo sto si rekao za razliku je stvarno tako,kad pogledam malo i ja lijepo kad radim za 50 kn bome mogu gablecovat 3 pa skoro i 4 dana tako da je istina da je razilka za 50 kn cak velika...{#}

Ma ne mislim naravno,sve znam i nema zamjerki niti svade...

Zivio i pozdrav i od mene,previse smo ga zaspamali za nista...{#}{#}

16 godina
neaktivan

Gledaj ovdje ti se neisplati prodavat jer imaš likova koji namjerno pametuju i spuštaju cjene samo da bi bolje prošle.Oni cjene stare grafe više od novih jer pokušavaju do novih doć jeftino.Po meni je ovo što si stavio realna cjena a neka oni pričaju šta oče.Prodače se ako ne tu onda na njuškalu ili drugdje.I pogledaj ovi što spuštaju 90 posto ih je tu tek 17 mjeseci ili manje.

14 godina
zule kaže...

Gledaj ovdje ti se neisplati prodavat jer imaš likova koji namjerno pametuju i spuštaju cjene samo da bi bolje prošle.Oni cjene stare grafe više od novih jer pokušavaju do novih doć jeftino.Po meni je ovo što si stavio realna cjena a neka oni pričaju šta oče.Prodače se ako ne tu onda na njuškalu ili drugdje.I pogledaj ovi što spuštaju 90 posto ih je tu tek 17 mjeseci ili manje.

Otišle su obe kolega bez ikakvih problema za osjetno više od 900 kn

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice