Demistificirani C++ 4. izdanje

poruka: 2
|
čitano: 7.708
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Demistificirani C++ 4. izdanje

Pozdrav forumaši, novi sam tu =)

Želim početi učiti programiranje iz literature (dosad sam gledao razne tutorijale na internetu) pa bih želio nabaviti knjigu Demistificirani C++ 4. izdanje, pa ako ima neko informaciju da li se knjiga može nabaviti negdje u Sarajevu ili Mostaru i kolika je cijena ?

Vidio sam dosta preporuka za ovu knjigu, i ako je neko imao i čitao bilo koje od 4 izdanja bilo bi lijepo da napiše svoje utiske i mišljenje o navedenoj knjizi.

btw. Nadam se da nisam u prvoj temi prekršio neko pravilo foruma ;D

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Demistificirani C++ 4. izdanje

Ne znam za Demistificiranog u Sarajevu ili Mostaru, ali dat cu ti ovo:

http://www.bug.hr/forum/topic/programiranje/literatura-programiranje/117438.aspx

Tu mozes naci brdo literature (manje na hrvatskom, vise na engleskom) koja je i besplatna. Ako tek pocinjes s programiranjem, toplo bih ti preporucio learncpp.com tutoriale (ako zelis poceti bas s C++-om). Demistificirani je jako dobra knjiga, ali po mom misljenju nije najbolja knjiga za poceti uciti programiranje, ta knjiga je vise kao jedna odlicna referenca, pa kad nesto nisi siguran ili ne znas kako se radi, zaviris u nju. Kad prodes learncpp vise manje bi ti sve trebalo biti jasno (trebao bi imati siru sliku), uzmes si neki manji projektic i krenes raditi, a kad zapne, pitas tu, trazis po internetu, pogledas u Demistificiranoga...

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice