[Prodaja] Stara krama

poruka: 6
|
čitano: 1.103
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
[Prodaja] Stara krama

Imam nekih starih stvari kojih bi se riješio u đuturi. Ako se proda dobro, ako ne ići će na reciklažno.

Ako je netko zainteresiran neka se javi na pp za kontakt pa pošaljem slike.

Znači ovako:

1. Dell latitude E5450. Specifikacije: Intel i5 5300U (2c/4t), 16gb ddr, 250gb ssd, Geforce 830 s 2GB VRAM, 14" ekran, osvjetljena tipkovnica. Original win 10 pro i original punjac. Kupio ga od kolege s foruma početkom godine kao neki backup, ali ga na kraju praktični nisam ni koristio.

Baterija drži nekih 2 sata. Estetski dobro izgleda, osim touchpada koji je nepažnjom/glupošću cijeli izgreban pa koma izgleda i odaje čudan osjećaj pod prstima. Funkcionalno je sve u redu, ali baš ružno izgleda.

2. Logitech G400s miš

Star je ko biblija, ali za uredski rad sasvim ok. Nisam više siguran, ali mislim da sam imao nekih problema sa njim u gamingu. Dal je bilo nešto do senzora ili što već stvarno se ne sjećam. Nemam sad volje isprobavati, ali moguće da se i varam. 

3. Logitech X530 zvučnici

Dobio ih od T-Coma još u vrijeme dok su davali prave poklone za produljenje ugovora. Originalno su 5.1 sustav, ali imam samo subwoofer i prednja dva zvučnika. Mislim da su dva stražnja i centralni odavno na reciklažnom, ali ako ih pronađem naknadno, javim.

Radili su normalno godinama, ali neki vrag se dogodio jer sam prije par dana primijetio sa nema zvuka iz subwoofera. Dal je nešto do mog kompa, postavki windowsa, pozicije Saturna, političkih anketa ili nečeg drugog, nemam pojma. Ionako sam planirao promijeniti ih jer mi je subwoofer samo smetao ispod stola pa je ovo "as good as time as any".

Tak da računajte da je subwoofer možda neispravan, a ova dva zvučnika se moraju spojiti preko njega da bi radili. Oni pak uredno rade i dalje.

S obzirom da od ničega nemam kutije, ne šaljem poštom. Isključivo osobno preuzimanje kod mene u Zagorju ili ako idem negdje usput pa mogu uzeti sa sobom. U utorak planiram na Interliber recimo.

Uzevši sve u obzir, volio bih dobiti 100 eura za sve navedeno i isključivo prodajem u paketu. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Re: [Prodaja] Stara krama
Bump
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
20 mjeseci
[Prodaja] Stara krama

Pa što dobiješ neke novce za to ako odneseš u  reciklažno dvorište?

15 godina
Naravno da ne.

Bump
11 godina
[Prodaja] Stara krama

Znači prije bi to bacio nego poklonio nekome? Svaka čast

15 godina
Probao sam odnijeti u reciklažno, ali trenutno ne preuzimanju elektronički otpad. Treba čekati mjesec dva.

Pa sam samo bacio u šumu ko i inače. Pošaljem ti koordinate ako želiš potražiti.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice