[Prodaja] XFX RX 580 4gb zaključana tema

poruka: 26
|
čitano: 3.084
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
[Prodaja] XFX Rx 580 4GB

Prodajem grafičku XFX RX 580 4GB (oglas iz usluge)

Ima kutiju, garancija istekla.

Sve uredno radi, ako ste iz Zagreba može proba u Vašem kompu.

Cijena 1800kn 

15 godina
Re: [Prodaja] XFX Rx 580 4GB

Kad se sjetim da sam takvu karticu prodao za 600 kuna prije godinu dana...

[DMF] Flixer Buha
18 godina
Re: [Prodaja] XFX Rx 580 4GB
raff34 kaže...

Kad se sjetim da sam takvu karticu prodao za 600 kuna prije godinu dana...

A rekao sam ti da pričekaš da cijene porastu

5 godina
[Prodaja] XFX RX 580 4gb

Ova graficka vrijedi 1800kn?

Pa ajde me nemojte prcat. Kud je otisao taj Svijet?

18 godina
Re: [Prodaja] XFX RX 580 4gb
Overflow1984 kaže...

Ova graficka vrijedi 1800kn?

Pa ajde me nemojte prcat. Kud je otisao taj Svijet?

Ako hoćeš novu, dobiješ RX550 za te novce :)
Ali ako se nastavi pad kriptovaluta, za par dana ko zna, možda i bude

boljih cijena

9 godina
[Prodaja] XFX RX 580 4gb

raff34 čemu takvo komentiranje uopće? Zna se kakva je situacija i besmisleno je uopće pričati što je bilo prije godinu dana. Na svakom postu kukaš i plačeš. Nađi si zanimaciju molim te

15 godina

Alchemist  Ako ne želiš komentare objaviš na njuškalo ili lockaš temu. Komentirao sam jer mislim da ti je cijena prenapuhana, unatoč stanju na tržištu.

[DMF] Flixer Buha
9 godina

Nemam ja problema da ljudi komentiraju, al nek bar bude vezano uz stvar a ne "ja sam to prodao za xxx KN prije xxx vremena"

Nisam ja odredio cijenu već prodavatelj a i iskreno bi se složio s tom cijenom. Iako znam da Njuškalo nije referentna točka za cijene tu se najbolje može dobiti uvid u tržišno stanje. 

Trenutno najjeftinija RX 580 4GB na Njuškalu je 2000kn. Ovo je 10% manja cijena. 

8 godina
Prodat ćeš je u roku keks ,570 nitro+ 4gb ide za 1700kn
9 godina
[Prodaja] XFX RX 580 4gb

Bump

Može i zamjena za neku jaču od 6/8 GB plus nadoplata

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2021 13:30 (Alchemist).
13 godina
Keks :D
4 godine
dejo74 kaže...

ha, onda sam ja ispao budala..

kupljena u Linksu 2019 9 mj asus 580 8 GB za 1740kn i prodao ju na njuškalu za 1800 (gara još godinu i nešto)

prodana u roku 10 minuta na trešnjevci.

███ Najteže je u životu sirovini dokazati da je sekundarna ! ███
18 godina
Zaporožac kaže...
dejo74 kaže...

ha, onda sam ja ispao budala..

kupljena u Linksu 2019 9 mj asus 580 8 GB za 1740kn i prodao ju na njuškalu za 1800 (gara još godinu i nešto)

prodana u roku 10 minuta na trešnjevci.

I po 2500 bi je vjerojatno prodao u roku 10 minuta :)

4 godine
segregator kaže...

I po 2500 bi je vjerojatno prodao u roku 10 minuta :)

kažu, pošten i budala, jedno te isto..

iskreno, bilo mi je neugodno tražiti više od te cijene, a kartica niti je rudarila, izvađena iz compa bez prašine...

neka je čovjeku sa srećom.

███ Najteže je u životu sirovini dokazati da je sekundarna ! ███
9 godina
[Prodaja] XFX RX 580 4gb

Evo i grafa rezervirana! Ako kolega odustane javim...

8 godina
[Prodaja] XFX RX 580 4gb

keks je 4 slova 4 dana evo za 2 si prodao 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2021 16:54 (dejo74).
15 godina
neaktivan
[Prodaja] XFX RX 580 4gb

Stvarno mi nije jasno zašto se svi isčuđavaju na cijenu. Potražnja je velika, a ponuda mala. Čisti zakon tržišta. Ako netko želi prodati svoju RX 580 sa 8gb za do 1000kn ja ću mu je prvi kupit, al to u ovim tržišnim uvjetima nije realno.

Ja sam prodao GTX 1060 3gb za 1300 kn uz napomenu da sam je stavio na njuškalo i jedan konkurentski forum :D i kroz pola sata se nisam mogao braniti od poziva i poruka. Na kraju je lik nudio 1700 kn samo da njemu prodam, al onaj koji se prvi javio je i dobio. Vrimena su suluda. Dok je ovako nema smisla se čudit cijenama. Realna cijena je, u ovom trenutku, ona koju su kupci spremni ponuditi a ne ono što mi svi mislimo.

Who dares, wins!
5 godina
neaktivan

Poz moze hint o kojem se konkurentskom forumu radi dosao sam u posjed 12 komada rx570 4gb red devil pa gledam kako cu ih prodat i po kojoj cifri

15 godina
franxyz kaže...

Poz moze hint o kojem se konkurentskom forumu radi dosao sam u posjed 12 komada rx570 4gb red devil pa gledam kako cu ih prodat i po kojoj cifri

PC expert vjerovatno i to se je kolegi posrećilo da je netko naletio, to nije realno.

Intel ljubitelj, život dajem, ali na Intel ne dam. :D
13 godina
Valentin17 kaže...
franxyz kaže...

PC expert vjerovatno i to se je kolegi posrećilo da je netko naletio, to nije realno.

čovjek ti kaže da je imao hrpu kupaca ti mu kažeš da mu se posrećilo i da to nije realno, a što reći nego: hebote led više i procjenitelja na ovom forumu...

Beerman
15 godina
Homer J. Simpson kaže...

čovjek ti kaže da je imao hrpu kupaca ti mu kažeš da mu se posrećilo i da to nije realno, a što reći nego: hebote led više i procjenitelja na ovom forumu...

Gle, netko opaljen mu ponudio 1700 kn da proda baš njemu, sreća. NIGDJE nije rekao da mu je hrpa njih nudila toliko, znači.....  Potpisao sam ti se na post. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2021 21:16 (Valentin17).
4 godine
Valentin17 kaže...
Gle, netko opaljen mu ponudio 1700 kn da proda baš njemu, sreća. NIGDJE nije rekao da mu je hrpa njih nudila toliko, znači.....  Potpisao sam ti se na post. 

khm..khmmm 

15 godina
Zaporožac kaže...

khm..khmmm 

Pa da, ja sam prodao i7 7700k i ASUS IX Formula za 2000 kn, kasnije mi neki lik nudio 3000 kn da prodam baš njemu jer želi high end ploču,

prodao sam radije ovom za 2000 kn jer nisam normalan u glavi, čemu da dobijem 3000 kn kad mogu dobit 2000 kn. Spasio sam čovjeka od njega samoga. Ovaj prvi me malo čudno gledao kad sam mu to rekao kod primopredaje, ali boli me moj Bobi za to.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2021 10:23 (Valentin17).
4 godine
Valentin17 kaže...
Pa da, ja sam prodao i7 7700k i ASUS IX Formula za 2000 kn, kasnije mi neki lik nudio 3000 kn da prodam baš njemu jer želi high end ploču,

prodao sam radije ovom za 2000 kn jer nisam normalan u glavi, čemu da dobijem 3000 kn kad mogu dobit 2000 kn. Spasio sam čovjeka od njega samoga. Ovaj prvi me malo čudno gledao kad sam mu to rekao kod primopredaje, ali boli me moj Bobi za to.

ista stvar, a meni je bilo neugodno tražiti više.. https://forum.bug.hr/forum/topic/prodaja-komponente/prodaja-xfx-rx-580-4gb/286034.aspx?page=0&jumpto=6448923&sort=asc&view=flat

vjerojatno smo tako odgojeni... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2021 12:58 (Zaporožac).
13 godina
[Prodaja] XFX RX 580 4gb

jesu vas tako odgajali samo za grafičke kartice ili isto vrijedi npr i za nekretnine, zlato, dionice, kriptovalute.... ?

Svakako sam spreman kupiti navedeno od vas po cijenama po kojima je kupljeno prije nego je kao i za ovo tržište odredilo da vrijedi više nego je plaćeno....

Beerman
15 godina
Homer J. Simpson kaže...

isto vrijedi npr i za nekretnine, zlato, dionice, kriptovalute.... ?

Ja nemam ništa od toga. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice