[Prodaja] Ssd Diskovi Više komada Prodajem Povoljn zaključana tema

poruka: 17
|
čitano: 2.369
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
20 mjeseci
protjeran
[Prodaja] Ssd Diskovi Više komada Prodajem Povoljn

Drage kolege :

Prodajem nekoliko ssd diskova

1.Intel diskovi 256 gb  4 komada

2.Kingoston Disk 240 gb  1 komad

3.Crucial Disk480 gb  1 komad

4.Samsung 850 Evo 250 gb 1 Komad

5.Samsung 840 Evo 500 gb 1 Komad

Sve bih diskove prodao po mogučnosti u komadu. Ali za svaki pojedinačno isto postoji mogučnost. Molim Vas da i ponudite cijenu u Inbox.

Za sve informacije Vam stojim na raspolaganju.

Vrlo brzo odgovaram na poruke

6 godina

Vrlo brzo odgovara na poruke...a još brže šalje nakon uplate na račun... jedini ako vam se desi kao meni da uplatim i sutradan netko mu umre...onda budete čekali...koliko...dok se ne oporavi od stresa

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
9 godina

To znači da si na kraju dobio ili još nisi dobio dva mjeseca?

Ajoj, vidim sad da si i za mobitel napisao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2024 15:49 (Vader).
14 godina

Puno si ljudi ovdje vjeruju, što je super, baš dobar community, dok netko ne nanjuši to i iskoristi.

6 godina
Re: [Prodaja] Ssd Diskovi Više komada Prodajem Pov
Hazar kaže...

Puno si ljudi ovdje vjeruju, što je super, baš dobar community, dok netko ne nanjuši to i iskoristi.

Da je mene ili nekog od kolega zajebo za koju tisuću eura....to je već posao...nego se on ide seljakati za 50 eura...koja bijeda moraš biti da ideš nekog zahebati za 375 kn...neće mene upropastiti tih 50 eura...sad je stvar principa

5 godina

Jesi na kraju dobio ono sto si platio ili nisi?

4 godine

Stavi javno ime i prezime tog govneta neka svi znaju tko je 

XY
5 godina

Daj ime i prezime i broj racuna, niko nije neuhvatljiv😉

16 godina
Cek ako te prevario, kako to da jos prodaje ovdje?
9 godina

Moderatori ništ ne rade, tak da je to normalno. Mene su tu isto prevaraila dvojica prije i apsolutno ništa nije napravljeno.

13 godina
Vader kaže...

Moderatori ništ ne rade, tak da je to normalno. Mene su tu isto prevaraila dvojica prije i apsolutno ništa nije napravljeno.

Ne znam za tvoju situaciju, ali kad je mene lik ovdje zeznuo za 50€ (FireTV stick), Miro mi se javio na pp i nakon toga su izbrisali taj račun.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
L10N3 kaže...

Stavi javno ime i prezime tog govneta neka svi znaju tko je 

5.

Zabranjeno je naručivanje i objavljivanje sadržaja koji su nezakoniti, štetni, prijeteći, koji zlostavljaju, uznemiravaju, kleveću ili su na bilo koji način štetni malodobnim osobama. Nedopušteni su sadržaji koji sadrže osobne podatke drugih osoba bez njihova izričitog odobrenja. Korisnik se obvezuje da neće objavljivati oglase koji su u suprotnosti sa zakonom, ostalim propisima i Ustavom Republike Hrvatske. Korisnik se posebno obvezuje da neće prodavati i oglašavati prodaju robe ili pružanje usluga kojima bi se kršila autorska i srodna prava trećih osoba.

Pravilnik malih oglasa.

LOL: Crobrother
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2024 18:37 (Najbrži).
15 godina

A nije zabranjen lopovluk i varanje ljudi?

16 godina
moderator
HCMAA kaže...
Hazar kaže...

Da je mene ili nekog od kolega zajebo za koju tisuću eura....to je već posao...nego se on ide seljakati za 50 eura...koja bijeda moraš biti da ideš nekog zahebati za 375 kn...neće mene upropastiti tih 50 eura...sad je stvar principa

Je li te prevariao ili nije? Jesi prijavio?

Koja je svrha ovako dvosmilenih poruka (više te njih pitalo jesi li na koncu dobio robu ili ne)?

Vader kaže...

Tebi ide opomena za ovako drčno prozivanje (a ima prijava na ime tvog ponašanja u nekim drugim temam). Svoje eksport-import poslovanje možeš slobodno prebaciti nekamo drugdje - gdje te neće varati.

maXonja kaže...

A nije zabranjen lopovluk i varanje ljudi?

Koji lopovluk? O čemu pričaš?

...
15 godina

Pa ako je stvarno čovjek platio 50 eura, a nije dobio ništa onda je to lopovluk

Ali zasad nije to potvrdio :D

6 godina

NISAM dobio ono što platih a to je Iphone SE (2016) za 50 eura...imam ime i prezime,žiro račun i broj telefona...mada to mi je sad sve za K...jerbo koliko god pokušao doći do konkretnih podataka na račun toga što imam je ČORAK...jedino da raspišem nagradu od 1000000 E :)

16 godina
moderator
HCMAA kaže...

NISAM dobio ono što platih a to je Iphone SE (2016) za 50 eura...imam ime i prezime,žiro račun i broj telefona...mada to mi je sad sve za K...jerbo koliko god pokušao doći do konkretnih podataka na račun toga što imam je ČORAK...jedino da raspišem nagradu od 1000000 E :)

Ne znam zašto si mu išta platio unaprijed, ali nema veze...

Prijavi prevaru policiji, a njegov račun na forumu bit će blokiran.

...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice