- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prodano.
Daj me nemoj da se prodala u sat vremena za ovu cijenu 
Takva je situacija trenutno.
Takva je situacija trenutno.
Mislim znam, ali sat vremena 
Je prodana na forumu ili preko njuške?
Ako 5700XT ide za 6000kn za koliko bi išla 3070?
8900 je najjeftinija trenutno, sto znaci da su se ove od 8200-8400 od neki dan sve rasprodale. Bez vecih problema 8500-8800.
Ok, super. S ovakvim cijenama dođe mi da prodam, a s druge strane što poslije kupiti.
kupi auto
Ok, super. S ovakvim cijenama dođe mi da prodam, a s druge strane što poslije kupiti.
Jedina isplativa opcija je ubosti nekakvu karticu od 3-4gb za 600-800kn i pricekati par mjeseci dok cijene ne dodu na svoje.
Jedina isplativa opcija je ubosti nekakvu karticu od 3-4gb za 600-800kn i pricekati par mjeseci dok cijene ne dodu na svoje.
Moja rx 480ica se preznojava već pola godine zahvaljujući toj teoriji :(
Moja rx 480ica se preznojava već pola godine zahvaljujući toj teoriji :(
A ja gulim svoju gtx 660 2 gb na 1440p. Ali kad se sjetim sta sam sve poplacao nakon sto sam prodao rtx 2080, nije mi zao🙃
Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Na pc ekspert forumu.
Ubereš dobru paru za tu grafu, za parsto kuna uzmeš nešto tipa r9 280/280x/380/gtx960 što god nađeš jeftinije a da ima još nešto "đusa" u sebi i čekaš bolje dane.
A ja mislio da sam super prošao kada sam svoju 3070 prošli tjedan dao za 7200, a da sam čekao još mjesec-dva dobio bi i 10k koliko vidim iz priloženog
ispod cijene si prodo, trenutno sta se moze nac vani u trgovinama je oko 1200e grafa, kako usporedujem sa USA tamo su cijene jos vece
S obzirom da sam ju platio 4900 i ovo sam se osjećo ko govno kada sam stavio cijenu. Nisam ni mislio da će tako brzo otić, a sada vidim da sam ladno mogao barem za 8000 prodati, ali ko ga jebe...do sad je praksa bila da se na komponenti prilikom prodaje uvijek gubi tako da mi je i ovo i više nego dovoljno.
A ja gulim svoju gtx 660 2 gb na 1440p.
Ali kad se sjetim sta sam sve poplacao nakon sto sam prodao rtx 2080, nije mi zao🙃
Uzeo RX580 4GB da gura dva monitora na 1440p te čekam da padnu cijene 3070/3080.
Iz istog razloga prodao svoju Strix 1080Ti OC, dijelom novca registrirao motor, dijelom novca kupio tu RX580, a ostatak za gorivo i 
Upravo tako. I ja sam bio u nedoumici prodati svoju MSI 5600 xt 6 gb mech OC, al ne znam sta bi kupio da koliko toliko vrti u full HD-u igrice. BTW, da ne otvaram novi topic u procjenama, koliko mi mogao dobiti za nju, 2godine i 9 mjeseci garancije još?
Upravo tako. I ja sam bio u nedoumici prodati svoju MSI 5600 xt 6 gb mech OC, al ne znam sta bi kupio da koliko toliko vrti u full HD-u igrice. BTW, da ne otvaram novi topic u procjenama, koliko mi mogao dobiti za nju, 2godine i 9 mjeseci garancije još?
Za Full HD (i koje postavke nize, sve ovisno o igri) RX 570/580 (470/480) ili pak GTX 1060, da ih se nac za ispod 1000kn. Za tu 5600XT bi danas vjerovatno dobio nekih 4000-4500kn.