[Prodaja] Intel i3 4330 + GIGABYTE GA-H81M-DS2V(so zaključana tema

poruka: 90
|
čitano: 11.918
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Re: [Prodaja] Intel i3 4330 + GIGABYTE GA-H81M-DS2
mrki_tua kaže...

Ja uvrijedio? Pročitaj ponovno pa ćeš vidjeti tko je uvrijedio. Nekoga označiti kao propalica, a što smatram da netko tko visi na svim temama foruma i jest, je sasvim legitimna stvar. Nečij titula, kao moja inženjerska, je krvavo stečena i nešto znači, iza nje stoji znanje. Nečiji kapital, nebitno kakav, isto nešto znači. A ti i takvi i dalje skupljajte thumbs up i uživajte u viralno virtualnom svijetu, meni je sasvim lijepo i ovako. Živili, želim vam sve najbolje i pozdrav.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2018 7:31 (lav1000).
11 godina
neaktivan
[Prodaja] Intel i3 4330 + GIGABYTE GA-H81M-DS2V(so

Nemres bolivija.

12 godina
protjeran
mrki_tua kaže...

Krkan čobanski, na tvoju zavist i žalost, može kupiti tebe i tvoju familiju.

Da je tako ne bi to što prodaješ prodavao za toliko novca.

Prije bih rekao da si ti prika "više gladan nego sit" nego da možeš "kupit" nečiju familiju. 

11 godina
neaktivan
Silent horror1992 kaže...
mrki_tua kaže...

Krkan čobanski, na tvoju zavist i žalost, može kupiti tebe i tvoju familiju.

Da je tako ne bi to što prodaješ prodavao za toliko novca.

Prije bih rekao da si ti prika "više gladan nego sit" nego da možeš "kupit" nečiju familiju. 

Imam dvi stalaže na 4 police starih komponenti, izašla mi u prošlom časopisu BUG fotografija, čitaj malo, ža mi je bacit, tj. neću, ako ne mogu prodat, neka stoji, al ako želiš provjeriti, hvala Bogu ima javni bilježnik, lako se dogovorimo, oklade se primaju, napisao sam i stranicu prije neka plati 100 kn na paypal tko želi provjeriti i sadržaj poruka, ja se ne ljutim, idem ljudski pa šta bude. Pozdrav

12 godina
protjeran
Ma sad bez šale :)
Zašto si se podignuo na sve 4 nogice zbog toga što ti je više osoba reklo da taj proc i ploča ne vrijede ni približno toliko ?
Šta ti znači bescjenje ? Pa npr. 500kn je Amerika za te dvije komponente, a vljda si pročitao šta sam napisao, pentač je bolji proc od tog i3 i opet ga sa low budget pločom neće niko ni za 500kn.
Ako više osoba kaže isto pa jebo ga ti onda postoji šansa da si ipak ti u krivu.
Aj sretno sa prodajom, a budi fer pa reci za koliko je otišlo i nemoj tu informaciju naplatit 100kn :)
11 godina
neaktivan

Fer sam jer jedino tako kroz život i idem. Naveo sam na stranici prije i linkove sa njuskala.hr gdje su sami procesori po toj cijeni. Objasnio sam kako funcionira tržište, a što sam osjetio (tako ide i za auta, motocikle, itd., prodavao sam svašta na njuškalu) kroz cili život. 

I da, za kraj, nisam se rugao s nikim, normalan pristup prihvaćam, a na podcjenjivanjem odgovaram istom mjerom. Također želim svima sve najbolje, svakome sam pomogao i pomoći ću.

13 godina
protjeran
Fer nikako ne mozes biti ako nekome neinformiranome to uvalis po cijeni koju si stavio.

A ti linkovi sa njuskala su mjerodavni kao i oglasi iz teme "njuskalo biseri"...
11 godina
neaktivan
war3_tft kaže...
Fer nikako ne mozes biti ako nekome neinformiranome to uvalis po cijeni koju si stavio.

A ti linkovi sa njuskala su mjerodavni kao i oglasi iz teme "njuskalo biseri"...

Kako ne? Kako tebi objasnit da m2 stana u Splitu vrijedi 2500 eur, a u Osijeku 1250 eur? Ovi prvi nisu fer ili? Cijenu diktira tržište, a tržište je oglasnik kao njuškalo, a ne trust mozgova kao ti. Ja garantiram za sve navedeno, cijena je istaknuta, ne može biti poštenije, ne peodajem mačka u vreći, ali tko će to tebi objasnit?

13 godina
protjeran
Aj prestani vise laprdat o cijeni stanova... Pa prvi uvjet kad nesto prodajes je da je ispravno, osim ako nije drugacije pa se to navede, tako da ne razumijem cemu uopce spominjati ispravnost.
Treba ti biti jasno da ovdje neces tako lako zavaljati ekipu, a ti se i dalje tjesi da si posten i u pravu...
8 godina
protjeran

Autoru oglasa bi trebalo biti jasno da je na specijaliziranom IT forumu i da tu pokusava uvaljati polovne 4 generacije stare komponente po cijeni novih komponenti trenutno aktualne generacije u ducanu.... sad ili je autor totalno neinformiran pa nema pojma sto prodaje, ili od kakvog neinformiranog naivca pokusava izmusti koju stoticu sebi u dzep, a vise nego ocito se radi o ovom drugom... to sto ih prodaje dobro situirani inzinjer je bitno ko drzavni proracun burundija u ovoj prici, polovni haswell jednako vrijedi u Splitu, Osijeku i Babinoj gredi...

11 godina
neaktivan

Tko ti garantira da će sve na rabljenoj MBO-u biti dve ispravno, tj. da se to podrazumijeva? Zato i jest rabljeno, a ti laprdaš jer pojma o životu i trgovini nemaš. 

Ovom drugom kolegi forumašu, za šta se i gdje ovaj forum specijalizirao? Koji segment IT-a? Mislim ka bacaš bezveze pojmove, malo to elaboriraj, gdje ste položili položili specijalizaciju?

Za kraj, nije isto ako se komponenta prodaje u Vukovaru, Zagrebu ili Splitu, pogledaj malo cijene, standard ljudi i način/mogućnost provjere komponente, jednostavno ne znaš kako tržiste rabljene robe funkcionira te da cijenu nečega u jednom iznosu diktira ponuda i potražnja (vidim da slabo vežeš, pa ću ti bacit 2 usporedbe, normalno je da su rabljene bicikle dosta jeftinije u Zagrebu nego u Splitu).

8 godina
protjeran

Dosadan si vise sa tim forama cige iz konjscinske 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2018 7:07 (lav1000).
13 godina
protjeran

Pa te jeftine fore neces "posteno" prodati niti na njuskalu, a ti se sramoti i dalje i pokazuj svoj profil prodavaca...

8 godina
protjeran
mrki_tua kaže...
Ovdje ne očito da san vas pomea argumentima.

ubiše nas s argumentima, nemoj više molim te 

https://www.nabava.net/search.php?q=g4560

https://www.nabava.net/maticne-ploce__140?q=h110&cod=&cdo=350

13 godina
protjeran
lav1000 kaže...
mrki_tua kaže...
Ovdje ne očito da san vas pomea argumentima.

ubiše nas s argumentima, nemoj više molim te 

https://www.nabava.net/search.php?q=g4560

https://www.nabava.net/maticne-ploce__140?q=h110&cod=&cdo=350

Pametnom dosta. 

14 godina
mrki_tua kaže...

Fora i cigani stanuju u Dubravi

Nekada su me ovakve stvari živcirale, stvari kao npr. tvoja cijena,

danas mi je iskreno svejedno, ja i dečki smo svoje obavili, nitko tko pogleda ovaj

oglas na ovom forumu ti neće dati novce koje tražiš, ja sam zadovoljan s time.

lav1000 kaže...

to sto ih prodaje dobro situirani inzinjer.

Onaj tko ima, njemu nikada dosta, to vjerujem znaš i sam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2018 10:14 (Valentin17).
11 godina
neaktivan

@Valentin, sve 5, nemam ništa protiv nečijeg mišljenja niti stava, ali na provokaciju odgovaram provokacijom, na uvredu uvredom (i to uvik blaži oblik, ipak sam ja gospodin).

@ Drugom forumašu, ja ne prodajem MBO, već combo. I jedino relevantna stranica jest na kojoj sam i oglašen, ne da mi se objašnjavat kako i zašto, tko s djecom liježe, upišan se diže.

8 godina
protjeran
Valentin17 kaže...
mrki_tua kaže...

Fora i cigani stanuju u Dubravi

Nekada su me ovakve stvari živcirale, stvari kao npr. tvoja cijena,

danas mi je iskreno svejedno, ja i dečki smo svoje obavili, nitko tko pogleda ovaj

oglas na ovom forumu ti neće dati novce koje tražiš, ja sam zadovoljan s time.

lav1000 kaže...

to sto ih prodaje dobro situirani inzinjer.

Onaj tko ima, njemu nikada dosta, to vjerujem znaš i sam.

naravno Valentine da se slažem s tvojim mišljenjem, i nema ja ništa osobno protiv ovih njuškalo "muljatora", ja vjerujem da velika većina njih to radi nažalost  iz čiste potrebe, ali da ću trpiti da me neki švercer drloga vrijeđa iz čista mira bez ikakvog  neće baš ići samo tako...

mrki_tua kaže...

ali na provokaciju odgovaram provokacijom, na uvredu uvredom (i to uvik blaži oblik, ipak sam ja gospodin).

@ Drugom forumašu, ja ne prodajem MBO, već combo. I jedino relevantna stranica jest na kojoj sam i oglašen, ne da mi se objašnjavat kako i zašto, tko s djecom liježe, upišan se diže.

da, u više navrata si da si pokazao gospodin vrhunskih manira, počinjem vjerovati da se princem Charlesom ili princ Albertom dopisujem 

ako si ti glup, nemoj od nas raditi glupane, imaš 2 linka za dvije komponente koje zajedno čine takav combo koji prodaješ, i zajednu koštaju 750kn nove iz dućana sa tri godine garancije, i da bolje su tj. jače nego tvoje 

a tu relevantnost njuškala za vrijednost rabljene robe, a pogotovo informatičke opreme prodaji babcima kojima "besplatno" ugrađuješ svoje komponente, vjerovatno ideš u izvidnicu jel ima što za drpiti po kućama, jer ne vidim ama baš nikakve logike da dobro situirani inžinjer ima vremena ići po kućama ugrađivati komponente od 100kn osim nekog skrivenog motiva...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2018 10:57 (lav1000).
11 godina
neaktivan

Di to piše da ugrađivam po kućama? Jel ti to mama rekla? Naravno da se kućište za 7,5 sekundi odspoji i ponese ispod ruke, to nije sci fi niti treba IT specijalizirani forum (kakva glupost i izjava glupana). 

Dakle ponovit ću ti jos jednom, duboko udahni i pročitaj šta sam napisao, ne da mi se raditi c/p teksta, a okladu za verifikaciju navedenog primam uvijek, imaš moj broj, mozemo i penis mjeriti, jer vidim da imaš problema s kompleksima (da nemaš, ne bi visio na forumu i komentirao svako drugu temu).

Pozdrav

8 godina
protjeran
mrki_tua kaže...

Di to piše da ugrađivam po kućama? Jel ti to mama rekla? Naravno da se kućište za 7,5 sekundi odspoji i ponese ispod ruke, to nije sci fi niti treba IT specijalizirani forum (kakva glupost i izjava glupana). 

Dakle ponovit ću ti jos jednom, duboko udahni i pročitaj šta sam napisao, ne da mi se raditi c/p teksta, a okladu za verifikaciju navedenog primam uvijek, imaš moj broj, mozemo i penis mjeriti, jer vidim da imaš problema s kompleksima (da nemaš, ne bi visio na forumu i komentirao svako drugu temu).

Pozdrav

https://www.bug.hr/forum/topic/prodaja-komponente/prodaja-intel-i3-4330--gigabyte-ga-h81m-ds2vso/257912.aspx?page=0&jumpto=5644564&sort=asc&view=flat

evo ti link na moj post na koji si krenuo sa salvom uvreda po meni i po ostalima.... onako gospodski reklo bi se... 

a iskreno boli me neka stvar kakve ti ponude primaš za svoje drloge i s kim si mjeriš penis i štošta još što uključuje penis, vidim da ti ni to nije strano za 100kn odraditi, jednostavno nismo na istoj intelektualnoj razini i definitivno nemam što više s tobom raspravljati kao ni većina ljudi ovdje...

jednostavno se pomiri s činjenicom da nisi našao plodno tlo ovdje za svoj "biznis", a ja se nadam da će uredništvo odraditi svoj posao i trajno te odstraniti sa ovog foruma jer po nijednom kriteriju ovdje ne pripradaš, a pogotovo ne po načinu ophođenja i izražavanja...živ ti bio i sretno s prodajom...

11 godina
neaktivan

Zašto bi uredništvo postupalo po tvojim zapovijedima i nadama? Ipak sam ja čitatelj BUG-a od prvih brojeva, dugogodišnji pretplatnik (ajde sad nekoliko brojeva nisam, iali ću obnoviti pretplatu) legitimni član foruma. Pročitaj kronološki pa ćeš vidjeti tko je započeo s uvredama. Ja sam sudjelovao na temama koje su mi bile aktualne, a ako bi dao primjedbu na cijenu, to bi uradio ljudski, a ne provokatorski i s uvredama, prelistaj temu pa zbroji i gledaj.

Nadalje, forum bi trebao biti mjesto za sva mišljenja, a ne za samoprozvane IT specijaliste, wannabe stručnjake kojima će najveći uspjeh u životu biti nositi tacnu po Dublinu. 

Za sve navedeno imam dokaze, za prodaju gpu-a po 650 kn iako me se ismijavalo, pa i za ponudu od 600 kn za ovaj combo, a koji sam odbio. Naravno, sa datumima prethodnim od ovih.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2018 11:59 (mrki_tua).
8 godina
protjeran
mrki_tua kaže...

Zašto bi uredništvo postupalo po tvojim zapovijedima i nadama? Ipak sam ja čitatelj BUG-a od prvih brojeva, dugogodišnji pretplatnik (ajde sad nekoliko brojeva nisam, iali ću obnoviti pretplatu) legitimni član foruma. Pročitaj kronološki pa ćeš vidjeti tko je započeo s uvredama. Ja sam sudjelovao na temama koje su mi bile aktualne, a ako bi dao primjedbu na cijenu, to bi uradio ljudski, a ne provokatorski i s uvredama, prelistaj temu pa zbroji i gledaj.

Nadalje, forum bi trebao biti mjesto za sva mišljenja, a ne za samoprozvane IT specijaliste, wannabe stručnjake kojima će najveći uspjeh u životu biti nositi tacnu po Dublinu. 

Za sve navedeno imam dokaze, za prodaju gpu-a po 650 kn iako me se ismijavalo, pa i za ponudu od 600 kn za ovaj combo, a koji sam odbio. Naravno, sa datumima prethodnim od ovih.

očito imaš problem sa čitanjem i razumijevanjem pa te molim gdje je uvredljiv sadržaj u rečenici:

"taj combo što prodaješ vrijedi 500kn max"

lijepo odi jednu stranu nazad na ovoj temi pa pročitaj svoj odgovor na moj prvi post u ovoj temi, i pročitaj još usput svoja dva tri posta nakon toga, prije nego sam ti dao preblagi epitet krkanske seljačine....zaboravio sam nadodati priglupe i zadrte, ispričavam se...

11 godina
neaktivan

Razumijevanje teksta mi je uvijek bilo 5, dakle post rednog broja 8. kreće s provokacijama tipa "uvaljivanje komponenti neznalicama", a što to ovdje nije, objasnio sam i zašto, samo čitaj (ukratko, stojim iza svega u opisu oglasa).

Također, termin propalica nije uvreda niti je blizu onome šta si ti izrekao. Objasnio sam ti i to zašto je tako, zato što postoji život van ovog virtualnog, a koji je po svim relevantnim filozofima miljama iznad istoga. Sve je jasno kao dan, sve najbolje želim.

13 godina
protjeran
Ajme lav ima malu čunuuuu😂😂😂😂🍼lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
8 godina
protjeran
mrki_tua kaže...

Razumijevanje teksta mi je uvijek bilo 5, dakle post rednog broja 8. kreće s provokacijama tipa "uvaljivanje komponenti neznalicama", a što to ovdje nije, objasnio sam i zašto, samo čitaj (ukratko, stojim iza svega u opisu oglasa).

Također, termin propalica nije uvreda niti je blizu onome šta si ti izrekao. Objasnio sam ti i to zašto je tako, zato što postoji život van ovog virtualnog, a koji je po svim relevantnim filozofima miljama iznad istoga. Sve je jasno kao dan, sve najbolje želim.

Jedina propalica na ovoj temi si ti, pokazao si to u sad već nebrojeno navrata, nitko nije krenuo s vrijeđanjem dok ti nisi krenuo s zaradi 100kn i sl. kretenarije, žicanjem 100kn za pokazivanje poruka,  nabrajanjem svojih "životnih uspjeha", bijednim usporedbama svog oglasa sa drugim njuškalo  biserima i da ne nabrajanjam dalje neboluze proizašle iz tvoje glave... 

11 godina
neaktivan

Zašto bi ja tebi pokazao svoju poruku bez naknade? Tko si ti u mom životu? Nebitna osoba, kao i ja tebi. Tu je sve jasno te ne znam zašto se iščuđavaš? Nabroji sve šta si napisao, pročitaj moje replike i usporedbe, sve ti je crno na bijelo i iza svega stojim 1/1, ako si dovoljno lud i hrabar, postoji javni bilježnik, moja adresa i broj, ja nisam taj koji je tebe tražio ni prozivao za uvaljivanje i pokušaj zajeba, a rekao sam da na neku mjeru odgovaram istom. Tebi je tvoje ogledalo i život mjerilo, kao i meni moje, ponavljam, pročitaj sve još jednom i uživaj u životu, nemoj ga gubit na besmislenim provokavijama gdje si argumentirano demantiran. 

8 godina
protjeran
mrki_tua kaže...

Zašto bi ja tebi pokazao svoju poruku bez naknade? Tko si ti u mom životu? Nebitna osoba, kao i ja tebi. Tu je sve jasno te ne znam zašto se iščuđavaš? Nabroji sve šta si napisao, pročitaj moje replike i usporedbe, sve ti je crno na bijelo i iza svega stojim 1/1, ako si dovoljno lud i hrabar, postoji javni bilježnik, moja adresa i broj, ja nisam taj koji je tebe tražio ni prozivao za uvaljivanje i pokušaj zajeba, a rekao sam da na neku mjeru odgovaram istom. Tebi je tvoje ogledalo i život mjerilo, kao i meni moje, ponavljam, pročitaj sve još jednom i uživaj u životu, nemoj ga gubit na besmislenim provokavijama gdje si argumentirano demantiran

ajde molim te da meni i ostalima u dvije prosto proširene rečenice koje ne uključuju sljedeće:

paypal 100kn, ja sam inžinjer, imam kuću toliku i toliku, cijene stanova i ostale njuškalo nebulozne oglase

pojasniš da smo i krivu i da je cijena tvog oglasa primjerena stvarnoj vrijednosti tih komponenti

hvala

pusa

11 godina
neaktivan
lav1000 kaže...
mrki_tua kaže...

Zašto bi ja tebi pokazao svoju poruku bez naknade? Tko si ti u mom životu? Nebitna osoba, kao i ja tebi. Tu je sve jasno te ne znam zašto se iščuđavaš? Nabroji sve šta si napisao, pročitaj moje replike i usporedbe, sve ti je crno na bijelo i iza svega stojim 1/1, ako si dovoljno lud i hrabar, postoji javni bilježnik, moja adresa i broj, ja nisam taj koji je tebe tražio ni prozivao za uvaljivanje i pokušaj zajeba, a rekao sam da na neku mjeru odgovaram istom. Tebi je tvoje ogledalo i život mjerilo, kao i meni moje, ponavljam, pročitaj sve još jednom i uživaj u životu, nemoj ga gubit na besmislenim provokavijama gdje si argumentirano demantiran

ajde molim te da meni i ostalima u dvije prosto proširene rečenice koje ne uključuju sljedeće:

paypal 100kn, ja sam inžinjer, imam kuću toliku i toliku, cijene stanova i ostale njuškalo nebulozne oglase

pojasniš da smo i krivu i da je cijena tvog oglasa primjerena stvarnoj vrijednosti tih komponenti

hvala

pusa

Priložio sam veze na druge oglase sa njuškala, a na kojemu se svakodnevno stavljaju i prodaju artikli. Mislim da o pismenosti ne moramo zboriti, prosto proširene su u Beogradu, a jezik je kao živo biće, mijenja se i raste, uostalom rečenice i ostale poduke iz osnovne škole ostavi za one forumaše koji spominju cigane i slične atribute, njima treba edukacija. Pozdrav

8 godina
protjeran

Samo si potvrdio i podebljao sve prethodno receno o tebi, a sad napustam ovu jer temu jer mi se gadi dijeliti i virtualni prostor sa osobom poput tebe.

Hvala

11 godina
neaktivan
lav1000 kaže...

Samo si potvrdio i podebljao sve prethodno receno o tebi, a sad napustam ovu jer temu jer mi se gadi dijeliti i virtualni prostor sa osobom poput tebe.

Hvala

Nema na čemu, svrha tvog provociranja i podjebavanja nije postignuta, muškarac može sve, samo ne odustati. Imao si sve ponude na stolu, ja stojim iza svega, ne bi tipkao i vrijeđao, ako to nije uzvraćanje. Pozdrav

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice