[Prodaja] Asus TUF Gaming Radeon RX™ 6900 XT

poruka: 7
|
čitano: 1.921
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine

Prodajem Asus TUF Gaming Radeon RX™ 6900 XT TOP Edition 16GB GDDR6. Garancija je istekla .. Uglavnom grafa je kod mene cca godinu dana, maženja i pažena ko moja jajca . Max temperatre su oko 65°, nikad otvarana. Sva ambalaža. Moguća proba, kod mene ili kod vas ako ste negdje u blizini.

Više informacija u inbox, ili vam tamo dam broj mob pa se čujemo na watts ili call 

Moguča dostava na području Zgba (relacija zapad-istok po slavonskoj), i okolica zapada.

Cijena: 450€

Turky
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2024 12:07 (Kimera).
3 godine

Rezervirano 

Turky
3 godine

Prodano!!! 

Turky
12 mjeseci
neaktivan
Re: [Prodaja] Asus TUF Gaming Radeon RX™ 6900 XT

Ja sam kupac. Zahvaljujm kolegi na korektnosti i jer me pričekao par dana sa uplatom. Kartica je kao nova. Sada GTX 1080 može u zasluženu penziju 

Ivar Bloodaxe
3 godine

Hvala lega na lijepim riječima! 

Turky
13 godina
Ivar2023 kaže...

Ja sam kupac. Zahvaljujm kolegi na korektnosti i jer me pričekao par dana sa uplatom. Kartica je kao nova. Sada GTX 1080 može u zasluženu penziju 

Ma kakva penzija za 1080.jos ona ima sta pokazat.

Sretno na ATI grafi

12 mjeseci
neaktivan

Ako je netko zainteresiran za Gigabyte Aorus GTX 1080 8gb, slobodno neka javi. Nemam ambalažu i garancija je odavno istekla ali grafulja je potpuno ispravna. Ispričavam se radi poruke ali nisam tu 6 mjeseci da bi mogao prodavat (diskrimnacija  Mislim da je 100 eura ok cijena. Grafa je u top stanju. Redovito čišćena od prašine. Tvornički ima odlično hlađenje, RGB, fan stop i slične điđe. Temperature ne prelaze 68-69 stupnjeva. Prednost okolica Varazdina da se izbjegne gnjavaza oko postarine

Ivar Bloodaxe
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2024 13:52 (Ivar2023).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice