Temperatura procesora!

poruka: 5
|
čitano: 1.984
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Temperatura procesora!

Naime ekipo ovako! Imam procesor i3 2100 3.1 i temp je bila između 35-40 stupnjeva no evo u zadnjih par dana temp je porasla na 45-49 u normalnom radu! Promijenit cu ja pastu i cooler ocistit makar sam ga cistio prije nekih 2 mjeseca al ok! Mene zanima vodeno hlađenje dali vrijedi kakve su cijene i najvaznije mi je tisina znaci da se ne cuje! Msm sadasnji cooler se cuje ali skroz slabo! Znaci moje pitanje glasi vodeno hlađenje da ili ne? I neke cijene!!

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Temperatura procesora!

Vodeno hlađenja DA! Bilo bi najbolje po meni da napravis custom build od vodenog hladjenja i kupi si dobre ventilatore koje ces nasarafit na radiator i nece se nista cuti {#} Vodeno hladjenje je malo skuplje racunaj da ces dati nekih min 800kn za njega (ako ces narucivati iz USA) + moras mjenjat vodu svakih 6mj + kupit neko sredstvo protiv algi 

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 14:33 (tLeon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Temperatura procesora!
keki kaže...

Naime ekipo ovako! Imam procesor i3 2100 3.1 i temp je bila između 35-40 stupnjeva no evo u zadnjih par dana temp je porasla na 45-49 u normalnom radu! Promijenit cu ja pastu i cooler ocistit makar sam ga cistio prije nekih 2 mjeseca al ok! Mene zanima vodeno hlađenje dali vrijedi kakve su cijene i najvaznije mi je tisina znaci da se ne cuje! Msm sadasnji cooler se cuje ali skroz slabo! Znaci moje pitanje glasi vodeno hlađenje da ili ne? I neke cijene!!

Kolko para imas na raspolaganju jer za taj proc ti netreba neko zvjersko hlađenje !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
Temperatura procesora!

...

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 16:03 (Dancy147).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice