Instalirao sam everest i dolje u desnom kutu kraj sata mi piše da je temperatura cpu-a oko 81 stupanj, a svake pojedine jezgre oko 48-50 stupnjeva. Dali je to zabrinjavajuće i šta mogu napravit da to popravim. Procesor mi je Phenom II 940BE (4x3.0) Hvala.
Temperatura cpu-a na novoj konfi??
- poruka: 18
- |
- čitano: 3.859
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da mozda ugradis ventilatore na kućište?
Instalirao sam everest i dolje u desnom kutu kraj sata mi piše da je temperatura cpu-a oko 81 stupanj, a svake pojedine jezgre oko 48-50 stupnjeva. Dali je to zabrinjavajuće i šta mogu napravit da to popravim. Procesor mi je Phenom II 940BE (4x3.0) Hvala.
Ili je senzor kriv ili je baza od coolera/procesora neravna.
Everest Ultimate edition v4.60.1500.
Ili je senzor kriv ili je baza od coolera/procesora neravna.
Na tom programu mi piše da je temperatura svake jezgre 46 stupnjeva. El to zabrinjavajuće??
Na tom programu mi piše da je temperatura svake jezgre 46 stupnjeva. El to zabrinjavajuće??
Everest Ultimate edition v4.60.1500.
meni za moj proc amd 6000 pise u najnovijem everestu da je temp. 3 stupnja ,a u hwmonitoru 35 sa stock hladnjakom.....pa kome vjerovati hmmmm
tak da si instaliras taj mali program link
meni za moj proc amd 6000 pise u najnovijem everestu da je temp. 3 stupnja ,a u hwmonitoru 35 sa stock hladnjakom.....pa kome vjerovati hmmmm
tak da si instaliras taj mali program link
Iako je off topic moram pitati kako da napravim benchmark neke igre. Primjer: ass creed
pa meni su isto visoke temp oko 40-45 u idle i do 55 u loadu, a jos iman golden orb II i OC je na 2.9
pasta je neka xilence od 20kn:D
koju da pastu u vemila uzmen?
Evo sad sam oko pola sata igrao Crysis sve na max 2xaa i kad sam izasao temperatura je bila oko 52 c. El to kakav pokazatelj??
Evo sad sam oko pola sata igrao Crysis sve na max 2xaa i kad sam izasao temperatura je bila oko 52 c. El to kakav pokazatelj??
Al zato pazi koliko ti se grafa grije u crysisu,proc se ne grije u igrama tolko koliko grafe.
Sve temperature su mi jasne al jedna me brine. Temperatura svake jezgre je oko 40 u mirovanju, a oko 55 u loadu. Grafa je u idleu oko 55, a u loadu oko 65-75. Ta koja mi pravi problem je TMPIN2, a piše da je 80. Koristim program Hardware monitor.
Dali itko zna što znači oznaka tmpin2 i čega je to temperatura??
Dali itko zna što znači oznaka tmpin2 i čega je to temperatura??