Savjet oko kupnje rabljenog procesora

poruka: 6
|
čitano: 2.188
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Našao u oglasima rabljeni procesor koji bi želio kupiti naravno zbog same cijene, međutim radi se o procesoru koji je bio overclockan, pa me zanima dali je to pametno uzeti ili ipak ići na novo??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Savjet oko kupnje rabljenog procesora
razorinc kaže...

Našao u oglasima rabljeni procesor koji bi želio kupiti naravno zbog same cijene, međutim radi se o procesoru koji je bio overclockan, pa me zanima dali je to pametno uzeti ili ipak ići na novo??

zavisi koliko je bio OC-an i koliko dugo. Ako je bio pod stresom vise od 6-7 mjeseci ja bi se radije odlucio na novoga.
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
16 godina
neaktivan

Radi se o 9950 koji je dignut na 3.2 (tako radi oko 5 mjeseci), ali ima još garanciju oko godinu i pol dana.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
razorinc kaže...

Radi se o 9950 koji je dignut na 3.2 (tako radi oko 5 mjeseci), ali ima još garanciju oko godinu i pol dana.

eto da si jos rekao koliko para, bilo bi super. Prepostavljam da bi to bilo OK, ali osobno ne bih dao vise po 1/2 cijene novoga.
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
16 godina
neaktivan

1000kn, ja mislim da je to malo previše.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj spustit cijenu i slobodno ga kupi ako je stabilan u nekoj novijoj igrici, ako je imao dobro hlađenje i nije se jako grijao nije mu se moglo ništa dogoditi pogotovo ako lik nije dizao napon. Sve obavezno provjeri prije kupnje, pa ako radi stabilno na 3,2 i nije pregrijavan radit će i kod tebe još godinama samo stavi dobar kuler i nemaš brige.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice