[Poklanjam] Procesor, matična i RAM

poruka: 42
|
čitano: 5.265
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Svaka čast! Samo se nadam da ce biti poklonjeno nekome kome zaista i treba. I ja sam se napoklanjao "starijih" racunala koja eto i dan danas rade i kad vidim te klince kako uzivaju koristeci isto to racunalo...to jednostavno nema cijenu!

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Svaka cast majstore!

Clueless gamers shouldn't judge
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da, i ja sam čovjeku poslao za procesor molbu, jel mi je otišao nedavno a nije da mi nije potreban, no možda je čak i najbolje dat nekom susjedu il frendu tako barem znaš iz prve da si nekom dao kome je zaista potrebno, tak sam barem i ja znao radit.

No kolegi svaka čast još jednom, lijepo je to sam tak dat i to konfiguraciju koja je stvarno neloša, valjda će dobit neko tko nema ništa, ja barem nekakav lap imam.

Samo polako ljudi.. ;-) 

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2015 14:04 (Bajac).

0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav,

evo s ovime zatvaram poklanjanje.

Prijavilo vas se ukupno 38, malo je bed pokloniti samo jednom ali nazalost (jos) nisam milijunas :(

Kao sto sam napisao, pobjednika sam odabrao nasumicno (tu je pomogao random.org) pa molim sve koje nisu dobili da se ne uvrijede, mozda je nekome potrebnije ali tesko je to ocijeniti, zato mislim da je nasumicno biranje najpostenije.

Najvise srece ovoga puta je imao kolega rtg 1989, kojeg cu kontaktirati u vezi slanja "nagrade". Svima ostalima, zao mi je, vise srece drugi put (valjda cu uskoro raditi jos kakav upgrade :))

WordPress ❤

18 0 hvala 1
12 godina

Hvala kolega što ste poklonili nekome taj setup, blagoslovljeni bili što imate dobro srce te što te nekoga jako usrećili

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2015 22:00 (hrčak).
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
Re: [Poklanjam] Procesor, matična i RAM
Jel ima neka dobra dusa a da mozda ima staru agp grafu koja ima shader 3.0. i da je voljna pokloniti? mozemo se dogovoriti i za placanje jer to su stare grafe stvarno mi se neda natezati s nekim na njuskalu za 50kn a pitanje dal radi. Ako ima tko nek javi.
10 godina
neaktivan

iskreno neznam sta je shader 3.0, ali imam ati 9200se pa ako pase tvoja je, ako ne nema veze

Hardwell - Young Again
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 21:40 (leon98).
10 godina
Vidjet cu, tražim 128/256mb , da je brža od 300mhz, podrzava shader model (1-3) i dx9. Moja uopce nema shader i podrzava samo dx7. Javim ti , bilo koja je jaca od moje :)
10 godina
neaktivan
Hardwell - Young Again
16 godina
neaktivan

Lijepo je vidjeti da ima i ovoga kod nas :)

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2015 12:37 (Intel Core i7).
14 godina
neaktivan

Bravo care 👍

♣ ♥ ♦ ♠
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Svaka cast! Rijetko se takav posten covjek najde!! 

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2015 19:47 (hahhaajaads).
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice