Svaka čast! Samo se nadam da ce biti poklonjeno nekome kome zaista i treba. I ja sam se napoklanjao "starijih" racunala koja eto i dan danas rade i kad vidim te klince kako uzivaju koristeci isto to racunalo...to jednostavno nema cijenu!
Svaka cast majstore!
Da, i ja sam čovjeku poslao za procesor molbu, jel mi je otišao nedavno a nije da mi nije potreban, no možda je čak i najbolje dat nekom susjedu il frendu tako barem znaš iz prve da si nekom dao kome je zaista potrebno, tak sam barem i ja znao radit.
No kolegi svaka čast još jednom, lijepo je to sam tak dat i to konfiguraciju koja je stvarno neloša, valjda će dobit neko tko nema ništa, ja barem nekakav lap imam.
Samo polako ljudi.. ;-)
Pozdrav,
evo s ovime zatvaram poklanjanje.
Prijavilo vas se ukupno 38, malo je bed pokloniti samo jednom ali nazalost (jos) nisam milijunas :(
Kao sto sam napisao, pobjednika sam odabrao nasumicno (tu je pomogao random.org) pa molim sve koje nisu dobili da se ne uvrijede, mozda je nekome potrebnije ali tesko je to ocijeniti, zato mislim da je nasumicno biranje najpostenije.
Najvise srece ovoga puta je imao kolega rtg 1989, kojeg cu kontaktirati u vezi slanja "nagrade". Svima ostalima, zao mi je, vise srece drugi put (valjda cu uskoro raditi jos kakav upgrade :))
Hvala kolega što ste poklonili nekome taj setup, blagoslovljeni bili što imate dobro srce te što te nekoga jako usrećili
iskreno neznam sta je shader 3.0, ali imam ati 9200se pa ako pase tvoja je, ako ne nema veze
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/skidanje-hladnjaka-vga-kartice/45536.aspx
riječ je o ovakvoj, no ima 200mhz i dx 8.1, 128mb. pozz
Lijepo je vidjeti da ima i ovoga kod nas :)
Bravo care 👍

Svaka cast! Rijetko se takav posten covjek najde!!