Pitanje o kupnji novoga proca

poruka: 5
|
čitano: 1.070
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Imam trenutno i5 650.Mbo je http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1156/P7H55/ (ASUS p7h55)
Koji proc da uzmem da osjetim bolje perfomanse u video obradi,video kodiranji i 3d modeliranje.Igrice su mi sad najmanje vazne.
Normalno,htio bi ostat na i5 jos zasad,jer i7 mi je malo preskup jos...
Znaci cilj mi je kad kupim novi i5,želim imat ono u sebi,"aha ovaj je ipak osjetno brzi".
Dali je i5 750 dostojna zamjena?
I kolko mogu dobit s perfomansama ako clockam ovoga i5 650 na 4ghz?
Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Pitanje o kupnji novoga proca
BugHacker kaže...
Imam trenutno i5 650.Mbo je http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1156/P7H55/ (ASUS p7h55)
Koji proc da uzmem da osjetim bolje perfomanse u video obradi,video kodiranji i 3d modeliranje.Igrice su mi sad najmanje vazne.
Normalno,htio bi ostat na i5 jos zasad,jer i7 mi je malo preskup jos...
Znaci cilj mi je kad kupim novi i5,želim imat ono u sebi,"aha ovaj je ipak osjetno brzi".
Dali je i5 750 dostojna zamjena?
I kolko mogu dobit s perfomansama ako clockam ovoga i5 650 na 4ghz?
Hvala unaprijed

Napravi overclock ili kupi novu matičnu i Core i5 2500K ima otključan množitelj za bolje clockanje a ako ti ne paše moj prijedlog uzmi i5 760 nešto je brži od i5 750{#}

kalko1212
17 godina
fora je sto nisam bas sad trenutno s parama za novu plocu i proc xd

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Pitanje o kupnji novoga proca

Onda uzmi 760 ali ja bi rađe preporučio da uzmeš intel 2500k vrhunski prcesor nećeš požalit ali ako je tako onda uzmi i5 760 i neki dobar hladnjak jer da poslje možeš radit overclcok kao čovjek.

kalko1212
16 godina

AFAIK najbolji 1156 CPU je Core i7 875k, ali mislim da je i5 760 ili 750 najisplativji.

Volim jabuke :) | bugcraft.info
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice