bok svima, kao što vidite želim si nadogradit komp meni je moj komp dosta jak i sve ali si zelim osigurat buducnost......pa ako molim vas tko zna gdje mogu nabavit maticnu na PCI kartici ili PCI-e sa procesorom minium dual core bio bih vam veoma zahvalan ako postavite linkove takvih stvari u ovoj temi...............Thanks Guys
MBO & CPU Upgrade....
- poruka: 5
- |
- čitano: 937
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Do koje cjene, i sta bi sve zelio mjenjat, prepostavljam da bi samo htio GRAFICKU, Maticnu i procesor (ostalo imaš)
bok svima, kao što vidite želim si nadogradit komp meni je moj komp dosta jak i sve ali si zelim osigurat buducnost......pa ako molim vas tko zna gdje mogu nabavit maticnu na PCI kartici ili PCI-e sa procesorom minium dual core bio bih vam veoma zahvalan ako postavite linkove takvih stvari u ovoj temi...............Thanks Guys
Da al, možda on želi mjenjat zato što je valjda AGP, al opet nek se strpi!
Ja ti preporučujem da uzmeš grafu za BOŽIĆ, ili ako malo prije izađu nove grafičke sa dx11, onda bi trebalo dosta pojeftinit!