MBO & CPU Upgrade....

poruka: 5
|
čitano: 939
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
MBO & CPU Upgrade help....

bok svima, kao što vidite želim si nadogradit komp meni je moj komp dosta jak i sve ali si zelim osigurat buducnost......pa ako molim vas tko zna gdje mogu nabavit maticnu na PCI kartici ili PCI-e sa procesorom minium dual core bio bih vam veoma zahvalan ako postavite linkove takvih stvari u ovoj temi...............Thanks Guys

0 0 hvala 0
16 godina
MBO & CPU Upgrade....

Do koje cjene, i sta bi sve zelio mjenjat, prepostavljam da bi samo htio GRAFICKU, Maticnu i procesor (ostalo imaš)

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: MBO & CPU Upgrade help....
FrightMare kaže...

bok svima, kao što vidite želim si nadogradit komp meni je moj komp dosta jak i sve ali si zelim osigurat buducnost......pa ako molim vas tko zna gdje mogu nabavit maticnu na PCI kartici ili PCI-e sa procesorom minium dual core bio bih vam veoma zahvalan ako postavite linkove takvih stvari u ovoj temi...............Thanks Guys

Pa već imaš x2 5200+ i hd3650 šta ti više treba?

Ak hoćeš za budućnost onda quada i high end karticu uzmeš ili multi gpu sistem.
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
RE: MBO & CPU Upgrade help....
FrightMare kaže...

ja smatram da ti sada dogradnja ne treba, a osiguravanje za budućnost se ne isplati, npr. ako sad poželiš dograditi grafičku karticu i kupiš HD4870 za 1200-1300 kn, u trenutku kad ti stvarno zatreba će koštati znatno manje!
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 22 giga de-de-er-a 400...
16 godina
MBO & CPU Upgrade....

Da al, možda on želi mjenjat zato što je valjda AGP, al opet nek se strpi!

Ja ti preporučujem da uzmeš grafu za BOŽIĆ, ili ako malo prije izađu nove grafičke sa dx11, onda bi trebalo dosta pojeftinit!

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice