Maticna i procesor

poruka: 7
|
čitano: 1.173
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Maticna i procesor

Pozdrav svima ja sam novi na forumu :) ovako zelio bih kupiti ovu maticnu MSI MBO 870A-G54, AM3, DDR3, USB3, SATA3, ATX i ovaj procesor AMD procesor Athlon II X3 450, Socket AM3, 3.2GHz, tri jezgre.
Sad me zanima dali je dobar odabir posto maticna ima 2xPCI E a proc ima 3 jezgre. Nije to vec staro? i hocu li uz dobru grafulju moci vrtiti nove naslove bez šale? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 11:35 (mafiahr).

0 0 hvala 0
14 godina
Maticna i procesor

Ploca je ok,procesor ce bez greske u kombinaciji sa GTX 460/470,HD 68XX,HD 69XX dati super rezultate u gamingu.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Maticna i procesor
TNX. Mislio sam uzeti prvo plocu sa procom i igrati na HD 4850 do slijedeceg mjeseca dok ne uzmem VTX3D grafička kartica AMD Radeon HD6850, PCIe x16, 1GB, DDR5, 2xDVI, HDMI - ta mi je nekak u cjenovnom rangu oko hiljke .. BTW sta mislis o toj grafulji?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Maticna i procesor
mafiahr kaže...
TNX. Mislio sam uzeti prvo plocu sa procom i igrati na HD 4850 do slijedeceg mjeseca dok ne uzmem VTX3D grafička kartica AMD Radeon HD6850, PCIe x16, 1GB, DDR5, 2xDVI, HDMI - ta mi je nekak u cjenovnom rangu oko hiljke .. BTW sta mislis o toj grafulji?

Dobra kartica.Ako mozes protegni se na HD 6870 ili kupi polovnu HD 5850 sa garancijom.Jaca je od HD 6850 nekih 10% i u rangu HD 6870.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
Re: Maticna i procesor
probat cu :) kriza je ali u mjesec dana su se i ratovi dobijali ;)
14 godina
Maticna i procesor

Za 800-900 kuna se nade HD 5850 sa garancijom,polovna.Kartica u rangu GTX 560 i HD 6870.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Maticna i procesor
hmmm.. jel mi mozes poslat link koji na boogie3123 at yahoo.. posto nemogu nac tu karticu u tom cijenovnom rangu :/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice