Tražim matičnu ploču koja ima AGP utor a ostatak komponenti mi je šteta bacit.(marka matične ploče mi nije bitna) tražio sam svugdje,ali nigdje nisam našo.
Možda netko drugi je.Hvala unaprijed.
Tražim matičnu ploču koja ima AGP utor a ostatak komponenti mi je šteta bacit.(marka matične ploče mi nije bitna) tražio sam svugdje,ali nigdje nisam našo.
Možda netko drugi je.Hvala unaprijed.
Koji socket?
Podržava socket AM2 za AMD Athlon™ 64FX / 64X2 / 64 i Sempron procesore
Ja bi isto trebo plocu za pentium 4 , socket 478, FSB 800MHz,AGP... zna li mozda netko gdje da to nabavim, gledo sam po oglasnicima i nikad nemogu nac..
Podržava socket AM2 za AMD Athlon™ 64FX / 64X2 / 64 i Sempron procesore
Ja bi isto trebo plocu za pentium 4 , socket 478, FSB 800MHz,AGP... zna li mozda netko gdje da to nabavim, gledo sam po oglasnicima i nikad nemogu nac..
MBO ABIT, mPGA s. 478, IL-90MV, i945GT, BUS 667 MHz, VGA, HDMI, serial ATA, RAID, 7.1 zvuk, 1Gbps, DDR 2, mATX(a neznam možda neka greška)