Kompatibilnost memorije!

poruka: 6
|
čitano: 1.766
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Kompatibilnost memorije

imam ASRock N68C-S UCC plocu koja na sebi ima ddr2 i ddr3 utore...jer podrzava am2,am2+,am3 i am4 procesore,posto je na toj ploci  AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ hoce li raditi ddr3 ram ili zbog procesora nece??

otkup neispravne elektronike
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kompatibilnost memorije
starsam kaže...

imam ASRock N68C-S UCC plocu koja na sebi ima ddr2 i ddr3 utore...jer podrzava am2,am2+,am3 i am4 procesore,posto je na toj ploci  AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ hoce li raditi ddr3 ram ili zbog procesora nece??

Raditi ce DDR3 ram sa tvojim Athlonom.

ASUS
13 godina
neaktivan

pa ddr3 ram je jeftin naspram ddr2 ,a brzi je! i samom sebi nevjerujem da nisam to dosad vec promjenio :P

otkup neispravne elektronike
14 godina
neaktivan
starsam kaže...

Bogami, kod tebe vec AM4, imas li DDR6 memoriju? {#}

Ofc.
15 godina
protjeran
starsam kaže...

AM3+, nema još AM4. Sa svojim procesorom možeš koristiti samo DDR2, ako nadogradiš na neki AM3/AM3+ CPU, onda možeš i na DDR3 (ne u isto vrijeme DDR2/DDR3, samo jedan od njih).

Almin94 kaže...

Raditi ce DDR3 ram sa tvojim Athlonom.

Neće

mate960 kaže...

Bogami, kod tebe vec AM4, imas li DDR6 memoriju? {#}

Pa DDR4/DDR5 se već koriste u grafikama, DDR6 je blizu.

(A AM3+ je predak od AM4, ako će se tako zvati socket)

From all the things I lost, I miss my mind the most...
16 godina
neaktivan

neće raditi jer sam ja pokušao staviti ddr 3 pločice treba drugi cpu

mk
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice