Pozdrav ekipa samo jedno pitanje koji je cpu cooler bolji za CPU AMD FX8350 4.0ghz
be quiet! Dark Rock TF ili Scythe Mugen Max/ koji bolje hladi i tiši je
komp služi najviše za igrice
9 | be quiet! Dark Rock TF |
---|---|
3 | Scythe Mugen Max |
Pozdrav ekipa samo jedno pitanje koji je cpu cooler bolji za CPU AMD FX8350 4.0ghz
be quiet! Dark Rock TF ili Scythe Mugen Max/ koji bolje hladi i tiši je
komp služi najviše za igrice
9 | be quiet! Dark Rock TF |
---|---|
3 | Scythe Mugen Max |
Nisam proba nijedan od ta dva ali po dizajnu gledano dobri su oba dva i nevirujem da je među njima razlika veća od stupanj dva.
Meni se više sviđa be quiet i odabrao bih njega
Super je taj be quiet, ali malo preskup. Ne kuzim bas pitanje posto je skoro duplo skuplji od Mugen Maxa. Za te pare ima i be quiet Dark Rock Pro 3, Thermalright Grand Macho, Noctua NH-D14 ili D15S, Cyrorig R1 Ultimate/Universal...
Trenutacno imam mugen max samo me zanima da li je be quiet bolji od njega i jos puše na matičnu jer imao sam problema sa vrm pregrijavanjem a mugen bas ne puše po matičnoj.
Znam da je be quiet skuplji od mugena ali ako je bo tebi bolji onda mi njega uzeo.
Za AMD procesore su najbolji bas ti top down hladnjaci koji pusu u maticnu i hlade VRM.
Trenutacno imam mugen max samo me zanima da li je be quiet bolji od njega i jos puše na matičnu jer imao sam problema sa vrm pregrijavanjem a mugen bas ne puše po matičnoj.
Znam da je be quiet skuplji od mugena ali ako je bo tebi bolji onda mi njega uzeo.
to sto puhne vjetric tu i tamo ti nece znacajno pomoci! mugen max je trenutni best-buy kod nas u svojoj klasi, e da ne zaboravim osobno bi uzeo rade mugen 4! cijena im je ista!lp
Mjenjat nema smisla, ja sam mislio da bira između ta dva koji ce kupiti
dosta se ljudi žalilo da je mugen-u max baza poprilicno kriva(! i mugen 4 je za enormnih 6db tisi u loadu a razlika u temperaturi u loadu 1°c!
ima review oba na tweaktownu! a za starost coolera da je nesto lose nema apsolutno nikakve osnove!lp
Sto mislite o raijinetek aidos heatpipe cooleru za fx 8370?
Eh kad se sjetim cijene cooler master hyper 212 plus od 180 i neš sitno kunica. To su bili dani😢
Pozdrav ekipa
Planiram uskoro uzet i7 4790 3.4ghz 1150
I zanima me jedan od ovih coolera koji je najtisi i najbolje hladi
Artic freezer i32
Lc-cc-120
Zalman CNPS10X Optima
Ili neka druga preporuka. Hval
1 | Artic freezer i32 |
---|---|
3 | LC-cc-120 |
0 | Zalman CNPS10X |
LC CC 120 ti je sasvim dovoljan
Ljudi uskoro uzimam 775 ploču+proc,koji cooler preporučujete?
LC-cc-120 sasvim dovoljan za bilo koji dualac al i quad. Kod mene drži Xeona x5470 na 4GHz
Hvala!
Znam, bilo je nekih problema sa prvim revizijama, isto kao i sa EK predatorom rev 1.0 isto problem sa curenjem pa su sa novom revizijom rev 1.1 to sredili.
Da sam isao preko Amazon DE dobio bi ga za 1430kn, preko Uzi shopa sam ga uzeo za 1560kn pa imam garanciju u Hrvatskoj preko njih ako bude problema da se ne jebem sa slanjem u Njemacku.
LC-cc-120 sasvim dovoljan za bilo koji dualac al i quad. Kod mene drži Xeona x5470 na 4GHz
Gledao sam malo super je hlađenje nekom liku drži fx 6300...
Prijatelju nije ovo obican AIO, ovo ti je kao custom loop koji slazes po komponentama osim sta je ovo vec sve slozene od kompopnenata koje su oni odabrali i prodaju kao gotov hladnjak koji je odma za upotrebu. Prednost ovoga je i sta mozes mijenjat crijeva, dodavat tekucinu, kupiti blok za Gpu pa i nju spojiti na njega, znaci cijena je opravdana kad apogledas sve mogucnosti, a da ne pricam kako za nesto manje imas jos uvijek obicna AIO hlađenja tipa NZXT X61 Kraken i Corsair H115i kojima nemozes niti mijenjati tekucinu ili doliti nakon par godina kad dio nje ispari, niti mozes spojitit graficku na njega i prosiriti vodu na druge komponenete.
Prijatelju nije ovo obican AIO, ovo ti je kao custom loop koji slazes po komponentama osim sta je ovo vec sve slozene od kompopnenata koje su oni odabrali i prodaju kao gotov hladnjak koji je odma za upotrebu. Prednost ovoga je i sta mozes mijenjat crijeva, dodavat tekucinu, kupiti blok za Gpu pa i nju spojiti na njega, znaci cijena je opravdana kad apogledas sve mogucnosti, a da ne pricam kako za nesto manje imas jos uvijek obicna AIO hlađenja tipa NZXT X61 Kraken i Corsair H115i kojima nemozes niti mijenjati tekucinu ili doliti nakon par godina kad dio nje ispari, niti mozes spojitit graficku na njega i prosiriti vodu na druge komponenete.
Koliko bi ovaj sustav stvarno bio sposoban drzati pod kontrolom neku npr 250W grafu i 100W proc?
Drzao bi bez problema, ionako je debeli overkill samo za proc
Kaj nije da to hladi ili grafu ili proc? Znaci ne moze oboje odjednom zar ne?
Znam ali osobno ne bih kupio AIO,znam da lijepo izgleda i dobro hladi ali je to malo skup sport
Znam, bilo je nekih problema sa prvim revizijama, isto kao i sa EK predatorom rev 1.0 isto problem sa curenjem pa su sa novom revizijom rev 1.1 to sredili.
Da sam isao preko Amazon DE dobio bi ga za 1430kn, preko Uzi shopa sam ga uzeo za 1560kn pa imam garanciju u Hrvatskoj preko njih ako bude problema da se ne jebem sa slanjem u Njemacku.
dobro ti to pregledaj, evo lik isto nedavno po treći put dobio isti hladnjak koji slini
My Third as well and this last one I just received May 8, 2016. I've about had it...