Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.706.869
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
10 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav ekipa samo jedno pitanje koji je cpu cooler bolji za CPU AMD FX8350 4.0ghz

be quiet! Dark Rock TF ili Scythe Mugen Max/ koji bolje hladi i tiši je

komp služi najviše za igrice

9 be quiet! Dark Rock TF
3 Scythe Mugen Max
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2016 11:29 (Crosgok).

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Koji CPU cooler kupiti?

Nisam proba nijedan od ta dva ali po dizajnu gledano dobri su oba dva i nevirujem da je među njima razlika veća od stupanj dva.

Meni se više sviđa be quiet i odabrao bih njega

11 godina

Super je taj be quiet, ali malo preskup. Ne kuzim bas pitanje posto je skoro duplo skuplji od Mugen Maxa. Za te pare ima i be quiet Dark Rock Pro 3, Thermalright Grand Macho, Noctua NH-D14 ili D15S, Cyrorig R1 Ultimate/Universal...

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2016 15:30 (The_Fichek).
10 godina
neaktivan

Trenutacno imam mugen max samo me zanima da li je be quiet bolji od njega i jos puše na matičnu jer imao sam problema sa vrm pregrijavanjem a mugen bas ne puše po matičnoj.

Znam da je be quiet skuplji od mugena ali ako je bo tebi bolji onda mi njega uzeo.

9 godina
protjeran
Koji CPU cooler kupiti?

Za AMD procesore su najbolji bas ti top down hladnjaci koji pusu u maticnu i hlade VRM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nema smisla mijenjati Mugen max za taj Be quiet samo zato sta se vrm grije, stavi neki vent da puse po vrm i rijesen problem.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
protjeran
Crosgok kaže...

Trenutacno imam mugen max samo me zanima da li je be quiet bolji od njega i jos puše na matičnu jer imao sam problema sa vrm pregrijavanjem a mugen bas ne puše po matičnoj.

Znam da je be quiet skuplji od mugena ali ako je bo tebi bolji onda mi njega uzeo.

to sto puhne vjetric tu i tamo ti nece znacajno pomoci! mugen max je trenutni best-buy kod nas u svojoj klasi, e da ne zaboravim osobno bi uzeo rade mugen 4! cijena im je ista!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
9 godina
protjeran
Koji CPU cooler kupiti?

Mjenjat nema smisla, ja sam mislio da bira između ta dva koji ce kupiti

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Mugen 4 je stariji cooler i losiji od Mugen maxa tak da nema smisla uzimati mugen 4 ako su iste cijene.
13 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...
Mugen 4 je stariji cooler i losiji od Mugen maxa tak da nema smisla uzimati mugen 4 ako su iste cijene.

dosta se ljudi žalilo da je mugen-u max baza poprilicno kriva(! i mugen 4 je za enormnih 6db tisi u loadu a razlika u temperaturi u loadu 1°c!

ima review oba na tweaktownu! a za starost coolera da je nesto lose nema apsolutno nikakve osnove!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2016 21:26 (Stjepanj).
9 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Sto  mislite o raijinetek aidos heatpipe cooleru za fx 8370?

0 0 hvala 0
17 godina
Bolji izbor je Lc cc 120, makar bih ja isao na fosta jace coolere za taj proc. Barem mugen max, vec imas proc ili kupujes? jer ako kupujes bolje odi na 8320e
9 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Eh kad se sjetim cijene cooler master hyper 212 plus od 180 i neš sitno kunica. To su bili dani😢

Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav ekipa

Planiram uskoro uzet i7 4790 3.4ghz 1150

I zanima me jedan od ovih coolera koji je najtisi i najbolje hladi

Artic freezer i32

Lc-cc-120

Zalman CNPS10X Optima

Ili neka druga preporuka. Hval

1 Artic freezer i32
3 LC-cc-120
0 Zalman CNPS10X

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Koji CPU cooler kupiti?

LC CC 120 ti je sasvim dovoljan

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Ljudi uskoro uzimam 775 ploču+proc,koji cooler preporučujete?

Entuzijast
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FatMAN kaže...

LC-cc-120 sasvim dovoljan za bilo koji dualac al i quad. Kod mene drži Xeona x5470 na 4GHz

9 godina
neaktivan

Hvala!

Entuzijast
9 godina
protjeran
Koji CPU cooler kupiti?

Upravo narucio preko Uzi shopa za 1560kn sa dostavom 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

Od 5 review-ova na newegg-u u 3 pise da je curi ko sumanuto na sve strane. Jednom liku je sve iscurilo jos u kutiji.

Freak Show Inc.
9 godina
protjeran
Koji CPU cooler kupiti?

Znam, bilo je nekih problema sa prvim revizijama, isto kao i sa EK predatorom rev 1.0 isto problem sa curenjem pa su sa novom revizijom rev 1.1 to sredili.

Da sam isao preko Amazon DE dobio bi ga za 1430kn, preko Uzi shopa sam ga uzeo za 1560kn pa imam garanciju u Hrvatskoj preko njih ako bude problema da se ne jebem sa slanjem u Njemacku.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 16:12 (Lucidius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

Znam da je vodeno ali nikad ne bih dao 1500kn za hlađenje

Entuzijast
9 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
FatMAN kaže...

LC-cc-120 sasvim dovoljan za bilo koji dualac al i quad. Kod mene drži Xeona x5470 na 4GHz

Gledao sam malo super je hlađenje nekom liku drži fx 6300...

Entuzijast
9 godina
protjeran
FatMAN kaže...
Lucidius kaže...

Prijatelju nije ovo obican AIO, ovo ti je kao custom loop koji slazes po komponentama osim sta je ovo vec sve slozene od kompopnenata koje su oni odabrali i prodaju kao gotov hladnjak koji je odma za upotrebu. Prednost ovoga je i sta mozes mijenjat crijeva, dodavat tekucinu, kupiti blok za Gpu pa i nju spojiti na njega, znaci cijena je opravdana kad apogledas sve mogucnosti, a da ne pricam kako za nesto manje imas jos uvijek obicna AIO hlađenja tipa NZXT X61 Kraken i Corsair H115i kojima nemozes niti mijenjati tekucinu ili doliti nakon par godina kad dio nje ispari, niti mozes spojitit graficku na njega i prosiriti vodu na druge komponenete.

17 godina
odjavljen
Lucidius kaže...
FatMAN kaže...
Lucidius kaže...

Prijatelju nije ovo obican AIO, ovo ti je kao custom loop koji slazes po komponentama osim sta je ovo vec sve slozene od kompopnenata koje su oni odabrali i prodaju kao gotov hladnjak koji je odma za upotrebu. Prednost ovoga je i sta mozes mijenjat crijeva, dodavat tekucinu, kupiti blok za Gpu pa i nju spojiti na njega, znaci cijena je opravdana kad apogledas sve mogucnosti, a da ne pricam kako za nesto manje imas jos uvijek obicna AIO hlađenja tipa NZXT X61 Kraken i Corsair H115i kojima nemozes niti mijenjati tekucinu ili doliti nakon par godina kad dio nje ispari, niti mozes spojitit graficku na njega i prosiriti vodu na druge komponenete.

Koliko bi ovaj sustav stvarno bio sposoban drzati pod kontrolom neku npr 250W grafu i 100W proc?

Freak Show Inc.
9 godina
protjeran
Koji CPU cooler kupiti?

Drzao bi bez problema, ionako je debeli overkill samo za proc

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Kaj nije da to hladi ili grafu ili proc? Znaci ne moze oboje odjednom zar ne?

9 godina
neaktivan
Lucidius kaže...
FatMAN kaže...
Lucidius kaže...

Znam ali osobno ne bih kupio AIO,znam da lijepo izgleda i dobro hladi ali je to malo skup sport

Entuzijast
9 godina
protjeran
The_Fichek kaže...

Kaj nije da to hladi ili grafu ili proc? Znaci ne moze oboje odjednom zar ne?

Ne, mozes prosirit, evo jedan primjer starije i slabije verzije sa 240mm radijatorom, ovo kaj sam ja uzeo je 280mm i novija verzija.

12 godina
Lucidius kaže...

Znam, bilo je nekih problema sa prvim revizijama, isto kao i sa EK predatorom rev 1.0 isto problem sa curenjem pa su sa novom revizijom rev 1.1 to sredili.

Da sam isao preko Amazon DE dobio bi ga za 1430kn, preko Uzi shopa sam ga uzeo za 1560kn pa imam garanciju u Hrvatskoj preko njih ako bude problema da se ne jebem sa slanjem u Njemacku.

dobro ti to pregledaj, evo lik isto nedavno po treći put dobio isti hladnjak koji slini

My Third as well and this last one I just received May 8, 2016. I've about had it...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice