Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.706.234
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
15 godina
Re: Koji CPU cooler kupiti?

Pa cak bi i mogao , iako nema neke velike razlike između njih dva ! Nesto je veci sam hladnjak taj 612S , al je i tisi zbog nizih okretaja venta ! Tu je i sluzbena podrska za drugi vent  , dok kod Yasye to ne vidim !

Music As A Weapon !!
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Pitanje: Freezer 13 vs. Katana 3.Misli se na efikasnost nasuprot cijene,bučnost i estetika.Moj frend bi hjeo katanu 3,a ja već imam freezr 13 pa bi nekako radije njega uzeo..Vi odlućite ;)

1 Freezer 13 Estetika
0 Katana 3 Estetika
11 Freezer 13 Efikasnost,cijena
1 Katana 3 Efikasnost,cijena
Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

pitanjce: koji cooler uzeti za intel q2q q6600 na gigabyte ep43-ds3? a i vjv cu OC ovaj proc pa neke preporuke za casual OC cooler :)

Semper *Phobos Crew* Fidelis | LoL IGN: skaaaj (eu/west) | NFSW: skaj022 (apex.eu) | APB Reloaded: skajzak
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Strm kaže...

Pitanje: Freezer 13 vs. Katana 3.Misli se na efikasnost nasuprot cijene,bučnost i estetika.Moj frend bi hjeo katanu 3,a ja već imam freezr 13 pa bi nekako radije njega uzeo..Vi odlućite ;)

Freezer 13 , naravno ! Sve je na njegovoj strani , a razlika u cijeni je mizerna !

skajzak kaže...

pitanjce: koji cooler uzeti za intel q2q q6600 na gigabyte ep43-ds3? a i vjv cu OC ovaj proc pa neke preporuke za casual OC cooler :)

CM Hyper T4 , Arctic Freezer i30 , Spire Coolgate , CM Hyper 212 EVO , CM Hyper 412S , Spire Coolgate 2012 ...

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

kupio sam navedeni cm hyper t4. montirao ga i provjeravam temp, posto i nisam bas u tome mozte li mi vi reci da li je ok temp u idle a poslje cu ingame temp stavit. i da li treba mijenjati fan rpm ili je on ok na 600-700?

idle i otvoren browser temp idle i otvoren browser temp
Semper *Phobos Crew* Fidelis | LoL IGN: skaaaj (eu/west) | NFSW: skaj022 (apex.eu) | APB Reloaded: skajzak
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Temp. u idle-u su OK , al slobodno mu dignes okretaje na 1200-1300 rpm-a !

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan

evo slike i iz par min igre. morao sam izaci odmah jer mi je fps bio drastican odnosno 5-10fps? inace normalno je sve a sad je igra trzala nenormalno, odnosno nije se niti igrati moglo

15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Igraj barem pola sata ili ga optereti s nekim CPU stress programom , pa onda pogledaj temp. !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako cu igrat kad mi igre jedva da se vrte, a prije novog coolera je radilo sve dobro. ajd navedi mi jedan cpu stress prog

15 godina

Prime95 !

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan

koliko dugo vremena treba ovaj test biti ukljucen?

evo temp nakon skoro 2 sata crash testa. proslo bez errora.

2h crash test temp 2h crash test temp
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 23:50 (skajzak).
12 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

pozdrav ekipa..

molim preporuku za dobar hladnjak, računalo koristim za igranje i imam na kućištu dva dodatna ventilatora (ulaz i izlaz) za protok zraka ali tio bi nolje hlađenje na procesoru..

cijena? što jeftinije to bolje ali ako treba ići do ~600Kn nije problem

fala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bivsi branitelj kaže...

pozdrav ekipa..

molim preporuku za dobar hladnjak, računalo koristim za igranje i imam na kućištu dva dodatna ventilatora (ulaz i izlaz) za protok zraka ali tio bi nolje hlađenje na procesoru..

cijena? što jeftinije to bolje ali ako treba ići do ~600Kn nije problem

fala

Ovo je jedan od najboljih.

14 godina
softwaremaniac kaže...

Ovo je jedan od najboljih.

Slažem se ali pogledaj pod njegov pc koje kućište posjeduje, mislim kako ta Noctua ne bude stala u kućište.

12 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Koji cooler uzet za clockat phenoma II x4 965 na nekih 4.0Ghz? I kolko bi mogao clockat sa trenutnim lc cc 95 coolerom(neki mali oc da nebi krivo shvatili)?

0 0 hvala 0
15 godina
Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan

Jel ima neki razlog zasto bas ta 2? Najbolja opcija ili? Freezer 13,CM T4, katana 4 ili nesto slicno ne dolazi u obzir? Pitam da znam jel mogu malo jeftinije proc...

15 godina

Mozes ti uzet i jeftinije , samo nemoj uzimat hladnjak s ventom manjim od 120mm ! Ja nebih isao ispod Hyper-a T4 / 212 EVO !

Music As A Weapon !!
17 godina
HalaMadrid kaže...

Jel ima neki razlog zasto bas ta 2? Najbolja opcija ili? Freezer 13,CM T4, katana 4 ili nesto slicno ne dolazi u obzir? Pitam da znam jel mogu malo jeftinije proc...

Zakaj Katana 3/4 nisu dobar izbor,Nevinašce za hlađenje procesora od 125W TDP-a to moš vidit na dolnjem linku a isto ide i za Freezer 13 kaj drugo.Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/koji-cpu-cooler-kupiti/122115.aspx?page=53&jumpto=3065449&sort=asc&view=flat

Kolko vidim opet je dostupan Spire Coolgate 2011, no sad košta osjetno manje nego kad sam ga ja kupil pa onda eto njega uzmeš i nema problema.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/koji-cpu-cooler-kupiti/122115.aspx?page=56&jumpto=3087641&sort=asc&view=flat

http://www.protis.hr/products/details/hladnjak-za-procesor-spire-coolgate-univerztihi-hlad/55598

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=spire+coolgate

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
11 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav! Slažem novi komp i procesor će mi biti intel haswell i5 4440s pa bi molio preporuku coolera za njega ili je onaj što se dobije uz njega ok. Ne kužim se baš u to pa me zanima.

Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Ima alternativa za CM Hyper 212 EVO ili je on trenutno najbolji best buy za te novce? Ne planiram OC-at, samo bih imao taj moguci OC cooling potencijal, ali dok ne budem OC-o, zelim veliku tisinu (da bude sto tisi, ja sto zadovoljniji). Imate preporuku za do 300 kuna?

[img]http://ch-slike.com/images/2013/09/09/buyYn.png[/img]

0 1 hvala 0
15 godina
Svenos kaže...

Ima alternativa za CM Hyper 212 EVO ili je on trenutno najbolji best buy za te novce? Ne planiram OC-at, samo bih imao taj moguci OC cooling potencijal, ali dok ne budem OC-o, zelim veliku tisinu (da bude sto tisi, ja sto zadovoljniji). Imate preporuku za do 300 kuna?

Ako uz dobre performanse  hoces i tisinu , onda CM Hyper 412S !

Music As A Weapon !!
11 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Trebam hladnjak za i5 4670k da ga mogu gurnut na 4.4/4.5, a da je dobar i jeftin.

0 0 hvala 0
15 godina

Scythe Mugen 4 / PCGH Edition , Scythe Ashura , CM Hyper 412S ... !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 18:17 (Haf932).
13 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Vozdra, planiram uzeti Thermaltake contact 21 ali me zanima dali je taj cooler jednostavan za montirati i dal moram skidat matičnu ploču za stavit backplate? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
gogo17792 kaže...

Vozdra, planiram uzeti Thermaltake contact 21 ali me zanima dali je taj cooler jednostavan za montirati i dal moram skidat matičnu ploču za stavit backplate? 

Nije komplicirano monitrat samo pogledaj par video tutorijala na YouTube-u i skontat ćeš . Ovo drugo zavisi o tome koje kućište imaš , pa ako oces napisi pa cu ti provjerit .

13 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Piše ti pod moj pc... gledao sam po yt i nisam našao baš instalaciju. A šta je sa CM hyper tx3 evo? da bolje njega uzmem? jer kučište mi nema iza prostor za skinut/staviti backplate pa bi morao vadit ploču van{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
gogo17792 kaže...

Piše ti pod moj pc... gledao sam po yt i nisam našao baš instalaciju. A šta je sa CM hyper tx3 evo? da bolje njega uzmem? jer kučište mi nema iza prostor za skinut/staviti backplate pa bi morao vadit ploču van{#}

Idealna situacija za sve dobro odprašiti i očistiti.

Nije mi jasno zašto se bojiš vaditi mbo van?

17 godina
gogo17792 kaže...

Thermaltake Contact 21 ili recimo Coolermaster TX3, baš i nisu dobri hladnjaci za hlađenje tvojeg procesora je oba modela koriste ventilator od 9cm.Da ne pišem opet istu stvar jel, pogledaj dolnji link i kaj sam tamo spomenul vezano za hlađenje procesora od 125W TDP-aCool

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/koji-cpu-cooler-kupiti/122115.aspx?page=123&jumpto=3945384&sort=asc&view=flat

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
13 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Ako na njemu netreba mjenjati backplate onda ga uzimam?{#}

edit: našao, piše da ne treba skidat backplate {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 21:17 (gogo17792).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice