Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.705.072
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Da li ce biti velika razlika, s'obzirom da imam TT Contact 29, pri tome drzi nekako i5 na 4,6GHz

This party's gettin' crazy! Let's rock!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Evo ja jučer kupio NOCTUA NH-D14. Nisam ga još ugradio al kad budem javim rezultate clocka :-)

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Re: Koji CPU cooler kupiti?
Azmo kaže...

Evo ja jučer kupio NOCTUA NH-D14. Nisam ga još ugradio al kad budem javim rezultate clocka :-)

Zspio clockati na 3,6 sa povećanjem voltaže za 0,075. Za 3,8 sam trebao povećati voltažu za 0,2 tak da mi je razmjer bio prevelik pa sam ostao na 3,6. Na 3,6 pod opterećenjem je temperatura ugodnih 46,5 stupnjeva. :-)

12 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Koji cooler bi mi štimao za AMD Athlon X4 740 , htio bih ga probati OCati na 4, pa mi treba nešto što će izdržati to, a da nije neka astronomska cijena :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 23:03 (Hurki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Spire CoolgateCM Hyper 212 EVO ( moja preporuka ) , CM Hyper 412S ... !

Music As A Weapon !!
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Koja je isplativost uzimati Alpenfohn K2 pored Scythe Yasye koju imam u trenutnom setupu?

Ili nešto u tom cjenovnom rangu, 

Ili beQuiet Dark Rock Advanced?

Napominjem da je moj i7 4770K trenutno na stock naponu i frekvenciji.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako mislis jako OC-ati , bilo bi pozeljno staviti jaci hladnjak ! Za neki umjereni OC bi morala i Yasya biti dovoljna !

Alpenföhn je prilicno jaci hladnjak od Yasye , a i po testovima u rangu s NH-D14 ! Mislim da be Quiet nema sta raditi kraj twin-towera Alpenföhn-a !

Nadam se da nemas RAM s visokim hladnjacima !

Music As A Weapon !!
14 godina
Haf932 kaže...

Ako mislis jako OC-ati , bilo bi pozeljno staviti jaci hladnjak ! Za neki umjereni OC bi morala i Yasya biti dovoljna !

Alpenföhn je prilicno jaci hladnjak od Yasye , a i po testovima u rangu s NH-D14 ! Mislim da be Quiet nema sta raditi kraj twin-towera Alpenföhn-a !

Nadam se da nemas RAM s visokim hladnjacima !

Onda super.
Kolega mi je u Njemačkoj pa će mi vjerojatno dofurati hladnjak.

Ne, imao sam Patriot Viper, ali sam ih zamijenio za Kingstone HyperX, niske jel.

Gledao sam po cijenama i ponudi, i mislim da Alpenföhn nema konkurencije.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
16 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Imam mugen2 rev "a" i htjeo bi ga nastavit i dalje koristit jer je predobar. Nova platforma je 1150 i problem je što on nema kit.Naručio sam iz scytea kit tj prodali su mi polovni ali nisam siguran hoće li mi odgovarat.Gledajući na netu svi koji montiraju hladnjak na 1155 ili 1150 socker imaju drugačiji backplate od ovog što su oni meni poslali(slika prva).Zanima me odgovara li i hoće li smetat što je onaj dio sa stražnje strane pokriven  ne kao u ostalih backplateova otkriven tj velika je rupa na sredini :D(druga slika)

moj backplate moj backplate
backplate sa neta backplate sa neta
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Imam Phenom X6 II 1055T koji bi malo overclockao, čuo sam da nije neka nauka...pa me zanima dal će to ovaj moj cooler Scythe Katana III podnijet i, ako neće, koji novi da kupim a da nije preskup?

fala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Haf932 kaže...

Spire CoolgateCM Hyper 212 EVO ( moja preporuka ) , CM Hyper 412S ... !

Evo i moja preporuka za CM Hyper 212 evo, radi tiho i dosta je visok tako da ti ne zauzima niti jedan slot za ram. Treba doduše istaknuti da ima malo spetljanu instalaciju...

15 godina
stef_zg kaže...

Imam Phenom X6 II 1055T koji bi malo overclockao, čuo sam da nije neka nauka...pa me zanima dal će to ovaj moj cooler Scythe Katana III podnijet i, ako neće, koji novi da kupim a da nije preskup?

fala!

Neki sitni OC bi izdrzao , al za nesto jaci nebi bio dovoljan , a da temp. budu normalne !

Pogledaj ove : Spire Coolgate , CM Hyper T4CM Hyper 212 EVOCM Hyper 412S ... !

Music As A Weapon !!
13 godina
protjeran
Jo, trebaju mi dva jeftina 120mm venta ali da se vrte barem oko 3000-4000 rpm-a trebaju mi za jedan ex.oc:-), jel postoji tako nesto? lp
||| Core™ inside |||
16 godina
Koji CPU cooler kupiti?

imas one delta ventove koji idu do 5k.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Di ima za kupiti, zanima me samo tu u zg?
||| Core™ inside |||
13 godina
protjeran
E hvala, nisam niti znao da imaju od 5000+rpm 120mm ventovi, zapravo nisam niti imao potrebu za istim...!lp
||| Core™ inside |||
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav :)
Trebam savjet koji cpu cooler kupiti za phenom II 1090T X6 3,2 GHz, da bude učinkovit i tih, do 500 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Moja preporuka , protegni se jos 60-tak kn i uzmi Noctua NH-D14 ! Najbolji zracni hladnjak koji se moze kupiti kod nas ! Samo se nadam da nemas RAM s visokim hladnjacima !

Isti imas i u Opric-informatici za 537 kn !

Music As A Weapon !!
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Uzeti CM 612S za 250 kn umjesto Yasye (koju mogu za slične novce utopiti)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Da li moze CM Hyper 212 EVO pored Kingston Predatora?

I jos jedno pitanje, postoje 2 verzije EVO kulera, R1 i R2, razlika je koliko sam ja skoontao u brzini ventilatora, medjutim ja samo imam mogucnost uzeti R1 koji radi na 1600 obrtaja.
Da li je velika razlika izmedju njih?

A takodje ima CM 412 Slim i CM 412S, jedan je sa bakarnim cijevima, drugi nije.

Moze li preporuka koji je najbolji od njih na 3570k?
Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
geohot kaže...

Da li moze CM Hyper 212 EVO pored Kingston Predatora?

I jos jedno pitanje, postoje 2 verzije EVO kulera, R1 i R2, razlika je koliko sam ja skoontao u brzini ventilatora, medjutim ja samo imam mogucnost uzeti R1 koji radi na 1600 obrtaja.
Da li je velika razlika izmedju njih?

A takodje ima CM 412 Slim i CM 412S, jedan je sa bakarnim cijevima, drugi nije.

Moze li preporuka koji je najbolji od njih na 3570k?
Hvala

Stat će, uzmi Cooler master 412 Slim.

Kalko1212 ingame
11 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Jeli SCYTHE katana 4 bučan.I imali neki bolji za tu cijenu oko 220-250 kuna

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 20:28 (RubyFreak).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyper T4 uzmi. Tiši je i bolji.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

A jos bolji Arctic Freezer A30 ili Freezer I30 ( ovisi za koji proc ti treba , Intel ili AMD ) !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

AM3+

11 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Prije par dana sam uzeo Noctua nh-c 14 cpu cooler i veoma sam zadovoljan, i ako mislim da je bolje da sam uzeo cooler master v8 ili arctic freezer i30...

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 1:57 (Raven56).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
V8 je fail od hladnjaka iako (nekima) jako lijepo izgleda. Arctic je ok, ali brate kupio si i sad je arivederči roma.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Isao sam danas u radnju, rekli su da bi morali CM da naruce, a da trenutino imaju ENERMAX ETS-T40-TB koji je odlicna zamjena i kojem nece smetati Kingston Predator.

Da li je neko upoznat sa ovim kulerom i da li stvarno nece smetati?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sudy_freak kaže...

Uzeti CM 612S za 250 kn umjesto Yasye (koju mogu za slične novce utopiti)?

Ponavljam.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice