Evo ovako zanima me kako napraviti hlađenje dušikom i koja je cjena i to sve?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ovako zanima me kako napraviti hlađenje dušikom i koja je cjena i to sve?
http://hothardware.com/Articles/Core-i7-Extreme-Overclocking-with-Liquid-Nitrogen/?page=2
Evo imas tu
Dali ima negdje u hrvatskoj za kupit tekuci dusik? I jos jedno pitanje: dali je moguce napravit trajnu varijatu hladenja dusikom? Mislim na ono da potpuno zamjeni onaj aktivni ventilatorski hladnjak na procesoru itd..
Dali ima negdje u hrvatskoj za kupit tekuci dusik? I jos jedno pitanje: dali je moguce napravit trajnu varijatu hladenja dusikom? Mislim na ono da potpuno zamjeni onaj aktivni ventilatorski hladnjak na procesoru itd..
Imaš u svakoj veterinarskoj stanici il kak se več zove nekih 10kn litra dušika a oko 15 litara ti treba dušika!
svaka veterinarska stanica ga ima,treba ih samo zamolit il neku štelu nać,problem ti je kontejner ako ga ti oni ne žele posudit
a avo o 24/7 neželim kometirat jer nema smisla,izguglaj malo!
svaka veterinarska stanica ga ima,treba ih samo zamolit il neku štelu nać,problem ti je kontejner ako ga ti oni ne žele posudit
Znam da je gotovo nemoguce napravit ovo 24/7,ali eto pitam cisto radi reda.
Znam da je gotovo nemoguce napravit ovo 24/7,ali eto pitam cisto radi reda.
Samo nemoguce :D