Kako napraviti hlađenje dušikom?

poruka: 7
|
čitano: 7.648
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Evo ovako zanima me kako napraviti hlađenje dušikom i koja je cjena i to sve?

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.l
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kako napraviti hlađenje dušikom?
Mato_Ivanovac kaže...

Evo ovako zanima me kako napraviti hlađenje dušikom i koja je cjena i to sve?

http://hothardware.com/Articles/Core-i7-Extreme-Overclocking-with-Liquid-Nitrogen/?page=2

Evo imas tu

Want me to Google that for you?
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 13:33 (puls4R).
16 godina
neaktivan

Dali ima negdje u hrvatskoj za kupit tekuci dusik? I jos jedno pitanje: dali je moguce napravit trajnu varijatu hladenja dusikom? Mislim na ono da potpuno zamjeni onaj aktivni ventilatorski hladnjak na procesoru itd..

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bili kaže...

Dali ima negdje u hrvatskoj za kupit tekuci dusik? I jos jedno pitanje: dali je moguce napravit trajnu varijatu hladenja dusikom? Mislim na ono da potpuno zamjeni onaj aktivni ventilatorski hladnjak na procesoru itd..

Imaš u svakoj veterinarskoj stanici il kak se več zove nekih 10kn litra dušika a oko 15 litara ti treba dušika!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.l
16 godina

svaka veterinarska stanica ga ima,treba ih samo zamolit il neku štelu nać,problem ti je kontejner ako ga ti oni ne žele posudit

a avo o 24/7  neželim kometirat jer nema smisla,izguglaj malo!

I'm too old for this shit
16 godina
neaktivan
dart_tom kaže...

svaka veterinarska stanica ga ima,treba ih samo zamolit il neku štelu nać,problem ti je kontejner ako ga ti oni ne žele posudit

Znam da je gotovo nemoguce napravit ovo 24/7,ali eto pitam cisto radi reda.Namigiva

15 godina
neaktivan
Bili kaže...
dart_tom kaže...

Znam da je gotovo nemoguce napravit ovo 24/7,ali eto pitam cisto radi reda.Namigiva

Samo nemoguce :D

Want me to Google that for you?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice