Intel il amd (do 1500kn)

poruka: 27
|
čitano: 3.113
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Intel il amd (do 1500kn)
Ovako.. Kupujem novi PC zanima me dali da uzmem i5 2500(1350kn mislim da je precjnjen intel) ili neki 6,8 jezgri od amda amd je.puno jeftiniji od intela a dobije se vis ghza i jezgri za istu cjenu... Molim vase prreporike (samo amd do navedene svote.)

hvala :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Re: Intel il amd (do 1500kn)

AMD Phenom X6 1055T, odmah ga podesiš na stock taktu du 3.5Ghz i mirna Bosna. i5 2500K je bolji procesor ali je i skuplji, pa odaberi.

13 godina
neaktivan
Phenom II X6 1055T definitivno best-buy do 1500kn.
Offtopic:PAZI NA GRAMATIKU!!
Me gusta....
13 godina
neaktivan

sry na mobu sam piso...

17 godina
neaktivan

Kad već pričamo o X6 upravo sam kupio  1100T pa gledam njegov hladnjak i premišljam se instalirati njega ili Arctic Cooling Freezer 7 Pro. Neću clockati, eventualno probe radi.

13 godina
neaktivan
Ako neces klokati, dovoljan ti je stock cooler.
Me gusta....
15 godina
protjeran
STORMIIY kaže...
Ovako.. Kupujem novi PC zanima me dali da uzmem i5 2500(1350kn mislim da je precjnjen intel) ili neki 6,8 jezgri od amda amd je.puno jeftiniji od intela a dobije se vis ghza i jezgri za istu cjenu... Molim vase prreporike (samo amd do navedene svote.)

i5 2500K definitivno nije precijenjen s obzirom na snagu i mogućnosti kojima "jede" AMD"ove šestake...Puke jezgre ti ništa ne znače,a to je i dokazalo nedavno testiranje AMDovog Budozera..totalno je failao s pram Intela,koji ga je sa 4(!!!) jezgre pomeo..

Uostalo,izgleda da si se odlučio za AMD,što onda pitaš za Intel.

14 godina
Pendula kaže...

Kad već pričamo o X6 upravo sam kupio  1100T pa gledam njegov hladnjak i premišljam se instalirati njega ili Arctic Cooling Freezer 7 Pro. Neću clockati, eventualno probe radi.

Stavi AC,bit će ti PC tih,a na stock cooleru će ti biti kao turbina pored uha.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
17 godina
neaktivan
kruskar kaže...
Pendula kaže...

Stavi AC,bit će ti PC tih,a na stock cooleru će ti biti kao turbina pored uha.

Stavio sam AC, radi tiho, a temperature su od 36 do 58.

13 godina
neaktivan
i5 definitivno uzimam je je dobar
15 godina
Intel il amd (do 1500kn)

i5 za gaming, neces pozalit.

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Pendula kaže...

AC Freezer 7 Pro je presčab za clockanje

Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
15 godina
neaktivan
STORMIIY kaže...

Da AMD nudi 10000 GHZ a Intel ovo sto sada nudi, stvar bi bila ista. Preformance po Gigaherzu i po CORES nije ista... Intel ih nadmasuje debelo.

Kupi 8 jezgri slobodno, samo nijedna igra ti ih nece koristit, sam 1Mhz od AMD vs 1Mhz od Intela je slabiji tako da ces imat slabije rezultate zbog aritekture.

Znam da je to tesko za shvatit prije je bilo ono JOJ VIDI ovaj ima 2000 Mhza a ovaj ima 1.5 Ghza mora da je slabiji.

Onda je dosao AMD i ima slabije procesore a bio bolji od intela to je bilo u doba Pentiuma 4 di je AMD imao bolje Preformace per Clock. Sada ih intel sisa od Conore arhitekture i tako ce i ostat.

Intel je bolji, puno, samo za cijenu....

14 godina
neaktivan
Intel il amd (do 1500kn)

gdje to ima i5 2500 za 1350kn?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Intel il amd (do 1500kn)

i5 2500k je defininitivno najisplativiji proc trenutno :)

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ako si spreman dat 1500 kn samo za proc onda je to bez razmisljanja 2500k..
The best way to be boring is to leave nothing out.
14 godina
dombak1608 kaže...

Najisplativiji za što ???

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 17:12 (itomic009).
14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

AMD Phenom X6 1055T, odmah ga podesiš na stock taktu du 3.5Ghz i mirna Bosna. i5 2500K je bolji procesor ali je i skuplji, pa odaberi.

ahahahahahahahaaaaaaaaaa

xfact
14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...
dombak1608 kaže...

za bilo sto! lol nemogu vjerovat kolko nameces ljudima to smece od procesor koji je miljama daleko od 4 god starog intela..

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 17:15 (=xfact=).
15 godina
neaktivan
Intel il amd (do 1500kn)

Nije da sam fanboy, ima sam isti broj AMD CPUa ko i Intela samo istina je sto je istina...

AMD je nazalost dosta opao... a kodnas ako se vec kupuje high end ili midend 2500k je jedina opcija koja postoji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...
itomic009 kaže...
dombak1608 kaže...

za bilo sto! lol nemogu vjerovat kolko nameces ljudima to smece od procesor koji je miljama daleko od 4 god starog intela..

Daj imaj granice kad si već fanboy. Dobronamjerna sugestija.  {#}

samsung sgh-i997 infuse 4g @ at&t
14 godina
=xfact= kaže...
itomic009 kaže...
dombak1608 kaže...

O čemu ti pričaš?? Em si drzak, em si očito nepismen. Bolje poštedi narod svojeg komentara, ako nemaš šta konstruktivno napomenuti.

16 godina
itomic009 kaže...

1 štok voltaži

2 Bosna nikad nece biti mirna

3 više je skuplji nego što je bolji 

:P

14 godina

Da, mislio sam na napon. Bosna je Bosna {#}

16 godina
Intel il amd (do 1500kn)

Moja preporuka je i5 2400 za 1350 kn , proc definitivno rastura.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Intel il amd (do 1500kn)

i5 2400 ili AMD tog ranga - koji trosi manje struje, te ima nize temperature i tisi stock hladnjak? OC nije bitan, kao ni neko pretjerano igranje. Hvala :)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mcf kaže...

i5 2400 ili AMD tog ranga - koji trosi manje struje, te ima nize temperature i tisi stock hladnjak? OC nije bitan, kao ni neko pretjerano igranje. Hvala :)

i5 2400 troši manje struje,ima tiši cooler od Phenoma X6 1090T koji je u tom cjenonom rangu.Dok X6 možeš clockati,i5 ne možeš

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice